10 billige læderjakker til kvinder

Jeg er så vild med vejret disse dage! Det lyder dog som om vejret vil tage en drejning, og der forventes regnvejr de næste par dage, så lige nu nyder jeg bare vejret og tænker, at jeg lige ville tjekke ind og opdatere jer om 10 billige læderjakker til kvinder, som jeg er faldet for på Boozt. Læderjakker og forår går hånd i hånd sammen, og hvis vejret lader være med at regne, kan vi iføre os lækre læderjakker! Dét glæder jeg mig sådan til! : )

Læderjakker er ikke altid en billig investering, hvis man gerne vil have lækker kvalitet. For ægte læder koster, og det kommer selvfølgelig til at afspejle prisen. Det er derfor læderjakker sagtens kan koste flere tusinde kroner, men det er muligt at få læderjakker til under 1000 kroner, hvis du er okay med faux læder. Når det kommer til læderjakker, foretrækker jeg at give lidt mere for dem, men finde dem på udsalg eller bruge en rabatkode! Det kan sagtens lade sig gøre.

Lige nu er der f.eks. mulighed for at spare 200 kroner, hvis du køber for minimum 999 kroner på Boozt. Det gælder også på nyheder og udsalgsvarer, som er markeret med et påskeæg i højre hjørne. Det gælder til og med i morgen d. 22/03-16. Koden, som du skal bruge, hedder: EGGstra

SE, dét er værd at overveje! Der er flere af nedenstående 10 billige læderjakker til kvinder, som jeg godt kunne finde på at klikke hjem. Årh altså, hvor er læderjakker altså bare lækre, og så er de geniale til at tilføje lidt råt og kontrastfyldt til et klassisk look. Det fremgår vist ret tydeligt på collagen, at jeg foretrækker min læderjakker sort og meget enkel.

Læs også: Hvide Nike sneakers

Læderjakkerne koster fra 499, og der er et større udvalg af lækre og billige læderjakker online hos Boozt : ) Alle læderjakker har det klassiske biker look med detaljer såsom de sølv knapper og skrå lynlåse. Bemærk dog, at det ikke er alle læderjakkerne, der består af læder. Nogle enkelte består af ruskind, som også er et vildt lækkert og eksklusivt materiale. Vild med ruskind og læder.

10 billige læderjakker til kvinder udsalg tilbud rabatkode

AD-LINKS: 1. Samsøe & Samsøe anis jacket 6221 3000,- // 2. Samsøe & Samsøe gains jacket 7248 2500,- // 3. Samsøe & Samsøe duris jacket 7248 2500,- // 4. MDK / Munderingskompagniet mathilde suede padded leather jacket 2299,- // 5. MDK / Munderingskompagniet manila female leather jacket 2999,- // 6. MDK / Munderingskompagniet Ingrid leather suede jacket 2999,- // 7. Mango Zipped biker jacket 499,- // 8. Won Hundred manilla 1 3600,- // 9. Vero Moda vmforever short suede slim jacket noos 749.95,- // 10. Sofie Schnoor jacket 2999,-

1, 3 og 8 er klart mine favoritter. De er hhv. Samsøe Samsøe og Won Hundred! Lækre, lækre læderjakker, hvis I spørger mig : ) Har I en favorit? Rigtig god mandag og shopping til jer, hvis I fristes!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *