10 EFTERÅRSJAKKER TIL KVINDER

Jeg er typen, der gerne vil have en jakke til hver årstid. Nogle gange, når jeg ikke helt kan kontrollere det, er det en ny jakke til hver årstid. Jeg bilder mig ind, at det er en god investering. Er overtøj ikke altid det? Tænk sig, at det omvendte er, at man kommer til at fryse ; )

Det var ingen nem opgave, men jeg har fundet 10 efterårsjakker til kvinder 2014. Der er lidt forskelligt at vælge mellem, så der skulle gerne være til enhver smag. Jeg prøver at dække det nogenlunde ind, samtidigt med, at jeg gerne vil have, at jakkerne er pæne! Som regel satser jeg stort på kvaliteten, når jeg køber jakker, men hvis jeg bare har en enkel eller to i meget god kvalitet, så gåååår det nok, hvis resten ikke er vildt funktionelle – men bare rigtig pæne! Kender I det?

Efterårsjakker til kvinder skal helst være varme, da efteråret i Danmark godt kan være liiiiidt koldt. En anden vigtig detalje ved jakker er, at de helst også skal fungere i regnen, for det slipper vi nok ikke for her til efteråret, nu når vi var så heldige i sommers! Lad os se på de 10 efterårsjakker til kvinder, som jeg har fundet frem!

efterårsjakke_only_gråONLY PIPER LONG WOOL BIKER KOSTER 599 KRONER OG KAN KØBES HER

Til efteråret og vinteren sidste år var det meget populært at iføre sig jakker og frakker, der havde læderærmer. Det er en af de modetendenser, som Only har taget til sig med denne uldjakke! Den ser virkelig smart ud med lynlås detaljerne, og som det fremgår i navnet, er den lidt bikeragtig! Den vil være perfekt her til efteråret, da den består af 40% uld. Det betyder så også, at når vi nærmer os de koldere måneder, skal der tages en ny jakke i brug. Men som tidligere skrevet: En jakke til hver årstid ; ) Lommerne på forsiden af Only jakke er kun dekorative. Til gengæld ville det være vildt lækkert med en cross over taske til jakken! Det kunne jeg lige se for mig, ja tak!

soaked_in_luxury_efterårsjakke_maikencoas

SOAKED IN LUXURY MAIKENCOAS JACKET KOSTER 995 KRONER OG KAN KØBES HER

En virkelig forfriskende farve her til efteråret 2014, hvor man oftest tenderer til at købe efterårsjakker i mørke nuancer. Selvfølgelig har det sine fordele, det er klart, men hvor ville jeg dog selv blive glad af at iføre mig sådan en lækker frakke fra Soaked In Luxury! Den ser dejlig behagelig ud, og det ville være en skøn frakke at putte sig ind til. Mmmh. Så føles det nok ikke helt så slemt at forlade ens varme dyne om morgenen ; ) Maikencoas frakken har ingen lukning, men der følger til gengæld et bælte med, så man kan binde den, som man vil – så tæt som man vil.

gestuz_mathilde_jakke

GESTUZ MATHILDE JACKET / JAKKE KOSTER 1295 KRONER OG KAN KØBES HER

Min absolut yndlings efterårsjakke til kvinder! Jeg er total solgt! Jeg synes, at den er SÅ lækker, og nøj, hvor ville jeg gerne bo i Mathilde efterårsjakken fra Gestuz. Den er da så flot! Jeg elsker, at efterårsjakken er ternet og elegant. Den lukkes med en lynlås, som er til den ene side, så det er ikke en detalje, der er “forstyrrende”, når man ser jakken. Jeg mener bare … Nogle gange kan en lynlås, der er placeret i midten, dominere så meget, at den tager al fokus, og det synes jeg kan være rigtig ærgerligt! Hvis det er en synlig lynlås, vel at mærke. Mathilde jakken fra Gestuz er bare perfekt!

nly_trend_efterårsjakke

NLY TREND FAUX FUR JACKET / JAKKE KOSTER 799 KRONER OG KAN KØBES HER

Nelly kører med deres egne varemærker, som er inspireret af nutidens modetendenser. En af deres varemærker er NLY TREND, som fokuserer på, hvad der er in lige i øjeblikket. Udvalget af NLY TREND er usædvanligt lækkert, og så er det en stor bonus, at de har prissat niveauet, så de fleste kan følge med! Når der er udsalg, sænkes priserne på Nellys egne varemærker enormt, så det er klart en god idé at følge med, hvis der er nogle produkter fra NLY TREND, som man godt kunne tænke sig – liiidt billigere. Nå, men tilbage til efterårsjakken til kvinder! Faux Fur jakken fra NLY TREND er af imiteret ruskind og består af noget blødt og behageligt stof indvendigt. Ved kraven og ærmerne er der pels, som ikke er ægte. Det er lækre detaljer, hvis jeg selv skal sige det!

minimum_kasia_jakke

MINIMUM KAISA JACKET / JAKKE KOSTER 1595 KRONER OG KAN KØBES HER

Av, av, av. En jakke, der er i skarp konkurrence med Gestuz Mathilde jakken! Denne efterårsjakke til kvinder er enormt lækker og flatterende. Jeg er helt vild med mønsteret, der er brugt, som ikke er helt klassisk. Det blålige, der er ind over mønsteret, gør jakken så usædvanlig lækker at se på! Igen har vi en lynlås detalje, som alligevel er ret væsentlig, der er til den ene side, hvorfor der er mere fokus på mønstret og materialerne. Helt enormt lækkert design fra Minimum, som står bag Kaisa frakken. Hvis penge voksede på træerne, ville jeg plukke en masse og hapse denne efterårsjakke med mig hjem med det samme!

NLY_trend_jakke

NLY TREND FAKE SUEDE JACKET / JAKKE KOSTER 549 KRONER OG KAN KØBES HER

NLY TREND må vi hellere tage fat i endnu engang! Der er noget råt og rocket over jakken fra NLY TREND. Der er sølv lynlåse flere steder, pels, spænder… Til trods for at der er så mange detaljer, synes jeg ikke, at det er for meget. Det er en af de type efterårsjakker til kvinder, som man kan tage på til alm t-shirt og bukser og stadig ligne en million, for NLY TREND jakken gør det hele for én ; ) Jeg elsker, når tøj er et accessory i sig selv. Jeg mener bare – har man denne jakke på, behøver man ikke style yderligere!

jeane_blush_leah_parkas

JEANE BLUSH LEAH PARKAS KOSTER 899 KRONER OG KAN KØBES HER

Denne parka fra Jeane Blush skiller sig meget ud fra resten af efterårsjakkerne til kvinder, som kan findes i indlægget. Ikke desto mindre synes jeg ikke, at I skulle snydes for den, for den er vældig fin. Derudover er den yderst praktisk, idet materialet er vandafvisende, så den kan rent faktisk holde til efterårsvejret, hvor vi nok ikke slipper for regn! En anden vigtig detalje ved Leah jakken fra Jeane Blush er, at den har en hætte, som endda er aftagelig. Generelt er jeg dårlig til at købe jakker, som har hætter, men jeg savner ofte at have en. Det må være så let at tage den i brug, når der er behov for det! Jeane Blush Leah jakken kan fås i tre farver: sort, grøn og mørkeblå. De er alle tre ret fine faktisk!

rut&circle_amina_mc_coat

RUT&CIRCLE AMINA MC COAT KOSTER 899 KRONER OG KAN KØBES HER

Jeg har tidligere skrevet om Rut&Circle her, og jeg kan godt mærke, at det er et mærke, som jeg skal holde øje med! Det er tydeligt, at det er kvinder, som de designer for, sådan som pasform og detaljer er tænkt på! Jeg ejer endnu ikke noget tøj fra Rut&Circle, men med hvad jeg har set indtil videre, er det noget, jeg hellere må lave om! Jeg er helt vild med elegante og enkle designs, som samtidigt ser eksklusivt ud, og det må jeg sige, at Rut&Circle mestrer i! Frakken Amina MC er virkelig feminin, og jeg elsker kombinationen af farverne. Frakken består af 30% uld, så man vil roligt kunne iføre sig den i efterårs månederne! Det er en af de efterårsjakker til kvinder, som vil klæde de fleste, da frakken har en oversize pasform.

NLY_trend_leopard_pony_coat

NLY TREND PONY COAT KOSTER 799 KRONER OG KAN KØBES HER

Okay, det var sørme ikke meningen, at jeg skulle falde for tre designs af samme mærker (det virker næsten til, at jeg er blevet sponsoreret?! Ha ha) Jeg tænkte bare JA tak til leopard! Det skal vi da også have med i denne omgang, for en af de store modetendenser har været leopard, leopard og leopard – til dem der endnu ikke er blevet træt af det mønster, de må glæde sig over denne lækre frakke fra NLY TREND, der står til 799 kroner. Frakken består af imiteret pels og vil sagtens kunne bruges både i starten af efteråret, men i særlig grad til foråret ville den også være et hit! Jeg tænker lyse cowboy jeans (med huller?), lækker oversize hvid t-shirt og denne leopard jakke ville være et kæmpe hit!

notion_draped_teddy_jacket

NOTION 1.3 DRAPED TEDDY JACKET / JAKKE KOSTER 549 KRONER OG KAN KØBES HER

Det vil måske være overkill at kalde denne sag fra Notion 1.3 for en efterårsjakke, men den var så lækker, at jeg tænkte, at vi godt kunne tage den med også! Ifører man sig en lang, sort cardigan indenunder, vil det jo sagtens gå an! Ikke? Det er sjovt, at teddystoffet var  meget in sidste år, og på flere af ovenstående efterårsjakker til kvinder kan man se, at det går igen! Det er også noget blødt, lækkert stof, så jeg forstår godt, hvorfor man designer efterårsjakkerne til kvinder med det materiale. Udover teddystoffet er jakken lavet af imiteret ruskind, hvilket gør, at den falder let og fint! I like!

Notion 1.3 er faktisk også et af Nellys egne varemærker. I år indgik Nelly et samarbejde med Gossip Girl stjernen Leighton Meester, som designede en lækker kollektion for Notion 1.3.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *