20% rabat på støvler og sneakers

Lige nu er der gode muligheder for at gøre sig en god handel på Boozt. Der er blandt andet 20% rabat på støvler og sneakers, og jeg har selvfølgelig tjekket udvalget ud. Der er i forvejen udsalg på webshoppen, så hvis du bevidst vælger at sortere efter udsalg og filtrere efter største besparelser, kan du finde masser af sko til 50% rabat! Hvor lækkert er det ikke lige?

Apropos lækre ting: Har I bemærket det nye design her på Modetendenser? Jeg synes selv, at det er mere overskueligt og stilrent, og jeg håber, at I er lige så vilde med det! Der mangler lige nogle småting, der skal ordnes, men overordnet set er det, som det skal være. Jeg er SÅ glad!

Nå, men for at vende tilbage til hele pointen med indlægget… Støvler og sneakers er noget, som jeg forbinder med foråret. Det er lækre sko at skiftes imellem at bruge, og det kan gøre så stor en forskel på ens outfit. Støvler er gode til at skabe lidt kontrast og tilføje et råt element, mens sneakers er gode til at dæmpe outfittet ned eller gøre det sporty. Begge skotyper kan bruges til alt – uanset om man har lyst til at hoppe i nogle lækre jeans, en nederdel eller kjole, så kan man sagtens iføre sig et par sneakers eller støvler!

Læs også: Forårets modetendenser: sneakers

Det lækre ved at bespare 20% rabat på støvler og sneakers er, at det også gælder sæsonens nyheder, så det er nu, hvor du skal slå til, hvis der er nogle sneakers eller støvler, som du har overvejet, om du skulle klikke hjem. Desuden gælder rabatten også på nederdele og lingeri, så der er rig mulighed for at klikke en masse hjem til gode besparelser. Lad os se på udvalget af støvler og sneakers i nedenstående collage.

sneakers støvler 20 rabat udsalg tilbud rabatkode new balance nike

AD-LINKS: 1. Wonders I-5306 1099 769,30,- // 2. Shoe Shi Bar Nos 799 439,45,- // 3. Tiger of Sweden accessories alice 85 2500 1625,- // 4. Wonders I-5403 1199 719,40,- // 5. Le Coq sportif lcs r900 799 639,20,- // 6. Bianco inn suede sneaker djf16 799 639,20,- // 7. Puma arial 700 420,- // 8. New Balance u410 700 560,-

ÅRH altså, hvad kunne jeg ikke klikke hjem af ovenstående støvler og sneakers? Mine favoritter er 2, 3 og 7! De hvide sneakers er faktisk også ret lækre. Har længe snakket om, at jeg gerne ville have et par hvide sneakers, så måske det skulle være denne model, som jeg skal have klikket hjem i løbet af foråret? Tænker, at den er helt perfekt til sommer! Må lige overveje det – imellemtiden kommer Tiger of Sweden støvlerne godt nok til at lokke. Smukke, smukke sko. Og de skal jo bruges nu og her, så jeg kan jo ikke vente for længe med at klikke dem hjem ; )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *