3 modetendenser for 2018

Kalenderen siger nu 2018, og der tages hul på et nyt år, med alt hvad det indebærer. Hvert år kan man se frem til nye tendenser, som har en tydelig fremtoning på diverse sociale medier og i det offentlige rum, og 2018 er ingen undtagelse. For at sikre, at man komme bedst muligt fra start i det nye år, kommer der her et bud på, hvilke tre modetendenser, du ikke kan komme udenom i det kommende år. Det er nemlig ikke altid lige let selv at vurdere, hvilke items man skal beholde, droppe og investere i, når et nyt år står for døren.

Hvad skal ud, hvad skal blive og hvad skal ind i 2018?

I 2018 får man – uanset alder og køn – rig mulighed, for at iklæde sig denim, som igen bliver et af de mest dominerende materialer, når det gælder jakker, nederdele og naturligvis jeans. Man kan altså med god grund, beholde tøj i det klassiske cowboystof, så man er garderet på den front, til det nye år.

 

Det samme gælder mavetasken, eller bæltetasken, som i en lang periode har været en dominerende item i den danske mode. Denne praktiske sag, kan bruges på flere måder, og blev i 2017 fortolket til at skulle sidde på skulderen, men alt tyder på, at den i 2018 skal tilbage, hvor den hører til – altså om maven.

 

Sidst, men ikke mindst forbliver computer sleeves også en accessoires, man ikke kan undvære i 2018. Man transporterer efterhånden sin computer rigtig meget, og har den med i både tog, på arbejde, i skole, i bilen, på ferie osv. Uanset hvilken computer, man er indehaver af, er det derfor vigtigt at passe godt på den, så den ikke får unødvendige ridser, haller og andre skader, der kan svække dens virken. For at passe godt på sin computer, er det derfor en god idé at investere i et sleeve, så man kan have sin computer med på farten, som det passer sig.

 

Man kan få computersleeves i utallige farver, materialer og mønstre, så man kan finde et, der passer præcis til sin egen stil. På den måde kombinerer man det praktiske med det smarte, hvilket gør computersleevet til det perfekte tilbehør, når man er på farten.

 

Find det rette sleeve til alle computere online

Hvis man vil slå to fluer med et smæk, og både være praktisk og smart, er det på tide med et sleeve til computeren. Der er et stort udvalg online, hvor man med garanti kan finde et, som er med til at præge sin personlige stil. Her har man gjort det let for kunderne, ved at opdele de forskellige sleeves efter størrelse og type. På den måde, kan man hurtigt og nemt finde sin nye beskyttelse til computeren. Ydermere, er der en online guide, hvor man kan få råd om, hvilke sleeve man bør købe. Teamet fraråder eksempelvis, at man bruger et 15” sleeve, til en bærbar med en 13” skærm. Alt dette kan man læse mere om, og finde et computer sleeve her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *