5 festival musthaves

Vi går snart ind i juni måned, og det betyder, at årets festivaler bliver skudt i gang inden længe. Skal du besøge NorthSide, Roskilde Festival, Smukfest eller en af Danmarks mange andre fantastiske musikfestivaler? Så opdag fem af årets absolutte musthaves her.

Gummistøvler

Regel nummer ét når du skal på festival: Husk gummistøvler! Gummistøvler er en klassiker på pakkelisten, og det bliver de ved med at være. Vi krydser alle fingre for solskin hele sommeren, men forbered dig på det værste og pak gummistøvlerne i tasken. Smid også en regnjakke deri når du alligevel er i gang – det kommer du ikke til at fortryde, hvis vejrguderne beslutter at give os buksevand. Hvis du gerne vil undgå at få våde fødder og samtidig se godt ud, kan du finde en kæmpe udvalg af støvler på stylepit.dk.

Bumbag

En anden ting, du bare ikke kan undvære på en festival, er en bumbag. Den sidder tæt ind til kroppen, så folk med lange fingre kan ikke gå i den lige så let, som hvis du har en rygsæk eller håndtaske med. Desuden skal du ikke hele tiden tænke på at tage den med dig, når du går videre, og sandsynligheden for at glemme den uønskede steder er minimal. En bumbag er virkelig praktisk og har en cool festival-vibe.

Håndsprit

På festivaler er der mange øjeblikke, hvor håndsprit er din bedste ven. Fedtede, beskidte og bakteriefyldte fingre er ikke et ualmindeligt fænomen, så det er rart at have lidt til at tage de værste bakterier. Håndsprit fås i en mini- eller rejseudgave, så den passer perfekt i din bumbag!

Solcreme

Solcreme er så vigtig at få med. Men det er altså ikke nok bare at have den med – den skal også på. Husk det, så kan du nyde solen med god samvittighed.  Husk også på at solens UV-stråler bryder igennem, selv hvis det er lidt overskyet.

Panodiler

Har du nogensinde hørt nogen sige: ”Ej, jeg fortryder virkelig, at jeg pakkede panodilerne”? Nej vel? Det er der en grund til. Panodiler fylder ingenting i tasken, men er guld værd, når hovedpinen rammer. Pak dem eventuelt i en lille pilleæske, så kan du have dem på dig hele tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *