5 must-visit destinationer til shoppingrejsen

Det er ingen hemmelighed, at shopping ofte går hånd i hånd med rejser. Der er dog også visse steder, som er oplagte at besøge, hvis garderoben skal udvides. Rigtig mange vælger at tage på en kombination af weekend getaway, storbyferie og shoppingrejse. Her er det muligt at få opfyldt alle sine behov og koble af fra hverdagens stress og arbejdets deadlines.

I denne artikel vil jeg skyde lidt lys på, hvilke steder, der er et absolut must-visit, hvis du er interesseret i at shoppe på rejsen.

Milan 

Milan i Italien er blevet hovedstaden for fashion med tiden. Her er der mulighed for at finde alt, hjertet begærer, når det kommer til mode. Hvis lysten er modeshows, er der rigeligt at tage til. Hvis du derimod er mere interesseret i at shoppe selv, men ikke er på udkig efter mainstream tøj, har du også heldet med dig – der er nemlig alt, når det kommer til fashion.

Milan har bl.a. gaden Corso Buenos Aires, som er det sted i Europa med allerflest butikker per kvadratmeter.

Paris

Paris er fuldstændig legendarisk, når det kommer til shopping. Du kan besøge steder som Champs-Élysées og Rue St-Honoré, som er de mest velkendte shoppingområder i Paris. Derudover finder du også gaden Rue Oberkampf, som sammenlignes med Manhattans Lower East Side, men hvor du helt sikkert oplever samme atmosfære, som du ville i brokvarterer i København. Her finder du nemlig alt lige fra high-end smykker til vintage beklædning.

Venedig

Udover de smukke kanaler i Venedig – som i øvrigt er et besøg værd i sig selv – finder du en masse store shoppingområder, hvor folk flokker til for at købe de nyeste trends. Vær dog opmærksom på, at shopping i Venedig kan blive en rigtig dyr fornøjelse, da der bliver gået meget op i kvalitet og værdisættelse. Måske lidt for meget engang i mellem.

Bruxelles

Bruxelles er et rigtig godt bud på en succesfuld shoppingrejse. Her oplever du et byliv, som du ikke gør mange andre steder i verdenen. Derudover har de naturligvis et gigantisk udvalg af modeforretninger, som kan stille enhver tørst. I byen finder du områder som Rue Neuve, som oplever over 43.000 besøgende i gennemsnit om dagen. Her vil du opleve rigtig mange forretninger, som du kender i forvejen – blot med et – ofte større – udvalg end de samme butikker, du måske har besøgt før. Derudover er det også værd at besøge områder som Rue Antoine Dansaert, Chaussée d’Ixelles, Avenue Louise & Toison d’Or og Rue du Bailli.

Antwerpen

Antwerpen er et absolut paradis for shoppere. Byen ligger i det nordlige Belgien og byder på en masse spændende oplevelser, forretninger og seværdigheder, som uden problemer kan få en weekendtur til at virke kort. Besøg f.eks. Meir, hvor du finder et kæmpe sortiment af modeforretninger. Byen er ikke lige så eksklusiv som f.eks. Paris eller Milan, men hvis garderoben for alvor skal udvides, er det et must-visit sted. Så pak weekendtasken og husk ekstra plads til alt tøjet på vej hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *