5 populære europæiske storbyer til shopping

Europa byder på utallige af smukke storbyer, hvor der er rig mulighed for at shoppe dyrt – og mindre dyrt. Men hvad kan byerne hver især byde på? Og hvor skal du gå hen, for at finde det bedste udvalg af tøj, sko og tasker? Vi anbefaler her fem fantastiske europæiske storbyer, og guider dig til, hvilke gader og stræder som du skal besøge, for at få den bedste shoppingoplevelse.

Lån til shopping-ferien?

Elsker du at kombinere storbyferie og shopping, men mangler penge til næste rejse? Så brug en sammenligningstjeneste som Fair-laan.dk for at sikre dig det bedste lån, som passer til dig og dine behov. Her kan du holde kviklån fra en række udbydere op mod hinanden for derved at finde det mest rentable for din situation.

Paris

Paris er alment kendt som modens by og det er en fantastisk oplevelse at slentre gennem storbyens gader, som er fyldt med både små og store butikker. I Paris er der stort fokus på luksus og eksklusiv mode. På 8th Arrondissement kan du blandt andet se de parisiske designere på tæt hold og på det kendte Champs-Elysées, kan du shoppe eller vindueskigge på nogle af de dyreste og mest elegante butikker.

 

Derudover finder du i Paris et storslået shoppingcenter, som bestemt er et besøg værd. Centeret hedder Galerie Lafayette og er kendt for stedets fantastiske shoppingmuligheder og smukke udsmykning, hvor du blandt andet kan nyde synet af en smuk kuppel i loftet.

 

Er du til de mere trendy shoppingoplevelser? Så skal du hive din veninde under armen og udforske området Marais, som ligger i den østlige del af Paris. Her finder du charmerende, små butikker og upcoming mode. Oplev upcoming designere og vintagetøj i stor stil!

Milano

Milano beskrives af mange som hjertet af modeverden, for i denne smukke storby er folk i dén grad med på de nyeste trends. Når du skal på shopping, er det eksempelvis i Quadrilatero della Moda, som ligger i nærheden af Milanos store og smukke katedral. Byen giver mulighed for at shoppe dyrt og luksuriøst, men er også god til dig, som leder efter en lidt anden priskategori. Byen byder blandt andet på flere mindre markeder og butikker, samt billige modekæder.

 

Derudover findes områder som Corso Vittorio Emanuele ll, Porta Venezia, Corsos Buenos Aires og Piazzale Loretozu, som byens mest kendte områder til shopping.

Barcelona

I Barcelona kan du opleve nogle af Europas længste shoppinggader, når du bevæger dig ud på eksempelvis La Rambla og Paseo de Gracia. Gaderne ligger lige i storbyens skønne og livlige centrum og her kan du finde butikker af anerkendte designere og mindre, unikke butikker. Lige meget om du er til dyre luksus tasker eller highstreet mode fra H&M og Zara, så har du fundet det rette sted at bruge dine feriedage på shopping. Når I bliver trætte i fødderne af at vandre op og ned af de lange shoppinggader, er der også rig mulighed for at finde et hyggeligt sted i nærheden, hvor I kan nyde et glas Sangria og byens udsøgte udvalg af tapas. Prøv for eksempel at gå ned på Plaza Mayor og oplev det gamle Barcelona, når I sidder på en kæmpe plads, omringet af byens gamle bygninger.

Rom

Hvis du ønsker at kombinere historie, kultur og shopping i ét, så er Rom det perfekte sted til en shoppingtur. I Rom vil du opleve at blive tryllebundet af alle de store og smukke bygninger, som emmer af historie og kultur. De seneste trends indenfor mode, finder du blandt andet på Campo de’ fiori og Via del Corso. Her kan du både shoppe dyrt og mindre dyrt, samtidig med at du finder inspiration i Italiens lækre sko og tasker. Og når I ikke kan bære på flere poser, så tag et hvil på en fortovscafé, inden I slentrer hjem langs byens smukke gader.

Berlin

Berlin skiller sig ud fra så mange andre europæiske storbyer, idet byen har et stort udvalg af vintagebutikker, loppemarkeder og modeevents. Du kan næsten finde en trendy og cool forretning på hvert gadehjørne, som både gemmer på designs af populære og ukendte kunstnere. Derudover er Berlin den største shoppingmetropol i Tyskland, med shoppinggaderne Schloßstraße, Frederichsstraße og Kurfürstendamm. Derudover kan man ikke shoppe i Berlin, uden at have besøgt Europas største stormagasin, KaDeWe.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *