9 trenchcoats til foråret

Vi har netop ramt marts måned, og det betyder, at vi skifter til foråret! Vejret er dog ikke helt med os endnu, men mon ikke det kommer! Foråret betyder, at garderoben så småt skal skiftes ud med lidt lettere strik, masser af trenchcoats og sneakers! Er I allerede på udkig efter nogle af de nævnte ting? Hvis ikke kan du få inspiration til 9 trenchcoats til foråret her! I collagen er der samlet et lækkert udvalg af forskellige trenchcoats, der vil forbedre dit forår!

Der er noget lækkert og ekstravagant over trenchcoats. De tilføjer noget cool og edgy til ens hverdaglook. Style et par slidte jeans med en hvid top eller bluse og tilsæt en trenchcoat, og du vil få et lækkert look! Trenchcoats fås i forskellige farver og detaljer, der gør, at jakketypen rammer bredt! Noget siger mig, at trenchcoaten er kommet for at blive, for den er stilsikker sæson efter sæson.

De 9 trenchcoats til foråret er meget klassiske og tidløse, hvilket gør, at de kan anvendes over flere år, uden man bliver træt af dem. I år vil jeg gå efter en grå trenchcoat eller måske en mere vovet farve som mørkegrøn? Den fra Mango er SÅ smuk og har et fedt oversize look.

Prisklasserne spænder bredt for nedenstående 9 trenchcoats til foråret, og der skulle gerne være lidt for enhver smag. Flere af jakkerne fås i forskellige farver, så tjek udvalget ud. Det er lige pludselig meget større end forventet. Hvis der er nogen, som godt kan lide at være lidt eksperimenterende og vovet, er der en trenchcoat i en dark blue denim, som også er ret fed! Det er modellen fra Twist & Tango, der fås i tre forskellige farver – heriblandt dark blue denim.

Lad os kigge på de forskellige jakker:

trenchcoat trendcoats forår sommer tilbud til unge rabatkode udsalg

AD-LINKS: 1. Modström Ivory 1300,- // 2. Samsøe Samsøe trench jacket 1600,- // 3. Twist & Tango Evelina Jacket 1899,- // 4. Mango Flowly trench 899,- // 5. Mango belt trench 799,- // 6. Tommy Hilfiger City cotton trench 2400,- // 7. Soft Rebels megan jacket 899,95,- // 8. Baum & Pferdgarten Dalila 2999,- // 9. Carin Wester frences 2280 1938,-

Mine favoritter er nr. 2, 3 og 4! Helt klassiske og feminine trenchcoats, der vil passe perfekt til mit forår! Carin Wester jakken er også ret smuk og endda på tilbud, hvor det er muligt at spare 15%! Elsker den fine og bløde farve, som vil passe perfekt til foråret. Årh, hvis den bare blev sat LIDT mere ned, så kunne jeg godt finde på at klikke den hjem.

Hold jer endelig ikke tilbage med at fortælle jer jeres favoritter – ejer I selv nogle trenchcoats, eller kunne I godt finde på at klikke én af ovenstående 9 trenchcoats til foråret hjem? Hit me : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *