Ammevenligt tøj

For nogen kan det være en overraskelse, at man ikke bare kan vende tilbage til ens gamle tøj, når man har endt en graviditet. Selvfølgelig kan man det over noget tid i takt med, at man taber kiloerne, men hvis man har besluttet sig for at amme, er man nødt til at tænke praktisk. Det ér bare lettere at amme, når barnet hurtigt kan komme til mælken. For at gøre amningen så nem som overhovedet muligt er det en god idé at tænke over at iføre dig ammevenligt tøj. Det er en fordel at iføre dig kjoler, bluser eller toppe, der har knapper eller lynlåse.

Hvordan du vælger dit ammevenlige tøj, er helt op til dig. Du kan vælge at gå efter nogle brands, der har tænkt over, at tøjet skal være så ammevenligt som overhovedet muligt, eller du kan købe noget ammevenligt tøj, som du også kan bruge, når du er færdig med at amme. I dette indlæg er der fokus på tøj, som du kan bruges uanset om du ammer eller ej. Det kan nemlig være dyrt, hvis man skal gå efter graviditetstøj og ammevenligt tøj, som man så ikke kan bruge, når man er færdig med at være gravid og amme.

Læs også: Graviditetstøj på udsalg

Med det ammevenlige tøj kan du dermed selv være herre over, hvordan du vil se ud. Du kan fortsat gå i tøj, som passer til din stil. På denne måde bliver du med tiden meget mere komfortabel med din krop, og det kan endda være, at det nye ammevenlige tøj kan motivere dig til at tabe nogle af graviditetskiloerne. Bare sørg for at iføre dig tøj, hvor der er fokuseret på komfort og pasform, så du kan føle dig tilpas i tøjet, samtidig med, at barnet let kan komme til mælken. Hvis du foretrækker specialsyet tøj, som har nogle detaljer, der gør, at babyen kan komme hurtigt til maden, kan du finde et stort udvalg HER!

Det er vigtigt, at ammetøjet føles behageligt på kroppen. Når du har en baby på dig meget af tiden, er det ikke alle, der har lyst til at have tætsiddende og stramt tøj på. Så find det løstsiddende og casual ammevenlige tøj frem og føl dig godt tilpas, når du har din baby omkring dig. Når du har sikret dig at have det flotte og ammevenlige tøj på, så kan du bedre fokusere på at have det rart med din baby.

I nedenstående collage finder du seks bud på, hvad du kan iføre dig, når du er på barsel med dit nyfødte barn. Det hele er ammevenligt, fordi der er tænkt på, at det skal være stretchy og har enten knapper eller lynlås. Ellers kan det være en rigtig god idé at gå efter bluser eller kjoler med slå-om-funktion. Det er helt genialt, og jeg synes, at de er ret elegante og feminine. Så hvis du er til den slags tøj, kan jeg varmt anbefale det.

ammevenligt-toej-ventetoej-graviditetstoej-udsalg-billigt-flot

AD-LINKS: 1. Lauren Ralph Lauren shoushan langærmede t-shirts black 749,- // 2. Lenny B dune sommerkjoler bleu marine 599,- // 3. Vero Moda jerseykjoler black 279,95,- // 4. Benetton strikjakke cardigans beige melange 349,- // 5. Abercrombie & fitch core sweatjakke træningstrøjer navy 599,- // 6. Dorothy Perkins blusekjoler black 299

Mine favoritter blandt ovenstående ammevenlige tøj er blusen fra Ralph Lauren, og så kan jeg også rigtig godt lide de flotte cardigans fra Benetton og den sidste blusekjole fra Dorothy Perkins. Hvis du er til bluserne fra Ralph Lauren, kan de fås i fem forskellige farver, så der er lidt at vælge imellem. Jeg har selv blusen i navy, og jeg er rigtig glad for den og har overvejet at købe den i sort. Den fine cardigan fra Benetton er i 100% uld og fås i seks forskellige farver. Jeg er SÅ overrasket over dens pris og kunne godt finde på at erhverve mig et par stykker. Elsker uld! Kjolen fra Dorothy Perkins synes jeg bare er så fin, og dens pris er bestemt heller ikke dårlig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *