ASOS anmeldelse

Jeg har tidligere skrevet anmeldelser af webshops. I kan læse de tidligere anmeldelser, der handler henholdsvis om Boozt HER og Zalando HER! Det er altid rart at læse anmeldelser af små såvel som store webshops, for det letter altid. Det er vigtigt at være tryg, når man handler på nettet, og derfor er det rart, når man kan læse en anmeldelse af en webshop, der bekræfter, at det er sikkert, nemt og trygt at handle der! : ) Jeg kan i hvert fald garantere, at ASOS er en troværdig og god webshop, som jeg meget gerne vil anbefale

ASOS anmeldelse:

 

Skærmbillede 2015-06-11 kl. 11.28.38

Webshoppen ASOS.com i korte træk

 • Trendy, brugervenlig og pæn webshop
 • Gratis fragt i hele verden
 • Hurtig levering
 • Mulighed for at vælge ekspresslevering til den nette sum af 40 kroner
 • Tilbyder mere end 80.000 mærkevarer og egne ASOS mærker
 • Har vundet 129 priser siden år 2000
 • Stort udsalgssektion med besparelse op til 70%
 • En af de største webshops i hele verden
 • Mange sikre betalingsmuligheder
 • Har egen ASOS app, der gør det nemmere at handle på webshoppen fra mobilen
 • Mange muligheder for at kontakte kundeservice i tilfælde af spørgsmål

Om ASOS.com

ASOS.com er en meget troværdig og stor webshop, der har et kæmpe udvalg af lækre produkter. Der er alt, hvad man søger, og det er muligt, for ASOS har et kæmpe lager i England, hvor pakkerne bliver sendt fra. Der er bestemt intet at frygte ved at handle fra denne udenlandske webshop. ASOS.com er en meget anerkendt og solid webshop, som mange danskere er flittige brugere af. Der er over 80.000 mærker at vælge imellem, og derudover har virksomheden mange af deres egne mærker, hvor man kan finde lækkert basic tøj til gode priser, hvor alle kan være med! ASOS.com er en meget stor webshop og sender ordrer til hele verden, hvorfor der intet er at frygte ved at shoppe på webshoppen. Der er et stort udvalg til mænd, kvinder og børn.

Kundeservice

Det er som sagt muligt at kontakte deres kundeservice på mange måder. De har en meget aktiv Facebookside, hvor du kan kontakte dem, og derudover har de selvfølgelig en kontaktformular, hvor I kan henvende jer, hvis I har spørgsmål til produkter, ordre, levering eller noget fjerde. De svarer som regel meget hurtigt og er søde! Jeg har en enkelt gang oplevet en forsinkelse på en ordre, hvor jeg skrev til deres kundesupport, og det resulterede i, at jeg fik en ret god rabatkode, så det er meget serviceminded kundeservice, som de har.

Betalingsmuligheder

Der er mulighed for at betale dit køb med ni forskellige betalingsmuligheder. Når man skal til at gennemføre ordre, skal man skrive adgangskode igen og så videre, fordi ASOS netop tager det meget seriøst, når folk bruger deres betalingskort på nettet. Det er meget nemt at gennemføre ordrer på webshoppen, for siden er brugervenlig, og ellers er der helt sikkert en kundeafdeling, der står klar til at modtage dine spøgsmål.

Levering og returnering

Det er altid sikkert og trygt at handle fra ASOS.com af flere grunde. For det første står der altid i din ordrebekræftelse, hvornår du senest kan forvente, at pakken bliver leveret til din dør eller dit posthus. For det andet medfører der et trackingnummer til din ordre, så du hele tiden kan følge med i, hvor langt pakken er, og hvornår den nærmer sig dit hjem eller dit posthus afhængigt af, hvor du har valgt at få pakken leveret til.

Hvis du vælger standard levering, som er gratis, vil pakken blive leveret til dig indenfor fem hverdage. Vælger du ekspresslevering, som koster 40 kroner, vil pakken blive leveret til dig indenfor tre dage. Så hvis det er en ordre, der er lidt akut, er det selvfølgelig bedt at vælge ekspressløsningen for at være sikker på, at du ikke skal gå og være nervøs i sidste øjeblik!

Hvis du skal returnere en vare til ASOS, vil det tage mellem fem til 10 hverdage at få beløbet refunderet. Det er ganske normalt, da det tager nogle dage, før pakken er blevet returneret tilbage til lageret. Derefter skal de lige registrere, at du foretrækker at få pengene refunderet, men det er en seriøs webshop, som gør det så hurtigt, som de kan.

Min anmeldelse af Asos.com

Asos.com er et af mine foretrukne webshops. Det er en webshop, som jeg altid henvender mig til. Primært fordi deres udsalgssektionen er så stor, og der er mulighed for at spare op til 70% året rundt! Det er altså virkelig noget, der gør, at jeg elsker at handle fra ASOS.com, fordi jeg altid gør mig et kup, når jeg handler derfra! Jeg har altid været tilfreds med de varer, som jeg har købt derfra, og flere af de varer, som jeg har købt på webshoppen, er nogle af de items, som jeg værdsætter mest i min garderobe, og som har fået flest komplimenter. Så tøv endelig ikke med at handle derfra. Det er en god oplevelse!

Jeg har lavet en lille collage, hvor I kan finde lidt inspiration

asos anmeldelse udsalg rabatkode

LINKS: 1. ASOS LATTICE EMBELLISHED FLUTTER SLEEVE MAXI DRESS 949.98 // 2. ASOS SWEATSHIRT WITH HIGH NECK IN STRIPE 279.99 // 3. NIKE BLACK AIR MAX THEA TRAINERS 849.98 // 4. WHISTLES LEATHER CLUTCH IN FAUX SNAKE PRINT 449.99 // 5. ASOS UNLINED SOFT LEATHER FLAP OVER CLUTCH BAG 279.99

Den hvide kjole er så fantastisk fin! Så elegant, smuk og feminin! Den stribede bluse fra ASOS viser netop min pointe med de budgetvenlige priser, for denne sweater er da alt for lækker, og det er samme er materialet og kvaliteten! Skoene har længe været på min ønskeliste, og de er altså også bare for cool! Taskerne kunne jeg især godt tænke mig – den sorte er lige mig. Klassisk, smuk og tidsløs : )

Håber I kunne bruge ASOS anmeldelsen.

/AFF

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *