ASOS RABATKODE

Det er ikke altid, at man kan finde en ASOS rabatkode, men derfor vil jeg komme med nogle tips, som I kan bruge. Personligt har jeg selv været en flittig bruger af ASOS siden jeg ved ikke hvor længe, fordi det er den webshop, der har det største udvalg, det vildeste udsalgssortiment og er nemmest at handle fra.

ASOS er en engelsk webshop, men den er blevet så overskuelig, at jeg tror, at de fleste danske forbrugere kan finde ud af at købe et produkt let og gnidningsfrit, når man lige sætter sig ind i det. Har hørt om et par stykker, der synes, at webshoppen godt kan være forvirrende, men det er nok mest af alt fordi udvalget er  stort! Det er et luksusproblem!

Sæt jer ind i det og I vil opleve, hvorfor ASOS er blevet så populært. Hvis ikke I kan finde en ASOS rabatkode, så tjek mine tips ud her. De kan godt være meget værd, hvis man ønsker at spare penge. Det er tips, som man altid kan benytte sig af, så der vil altid være penge at spare, hvorfor mængden bliver stor i længden.

 1. Opret en bruger hos UNIDAYS HER og få 10% rabat på ALLE køb hos ASOS
  Det er en hjemmeside, som har indgået samarbejder med forskellige brands. Når du opretter en bruger, kan du ved at logge ind få studierabat på fx ASOS, Apple, Urban Outfitters og mange flere brands. Der er altid 10% at hente, og sommetider er der kampagner, således du kan få helt op til 25% rabat på alle køb hos ASOS. Det er 10% på hele ordren – uanset om det er nyheder, almindelig sortiment eller udsalgsvarer.
 2. Ændr valuta til pund, når du handler hos ASOS
  Det er et lille trick, som jeg altid har benyttet mig af. Jeg tjekker altid udvalget ud med den danske valuta, fordi det er mest overskueligt, men når jeg skal til at handle, laver jeg valutaen om til pund. Valutadifferencen gør, at du sparer penge. Det er virkelig det værd!
 3. Undersøg jævnligt udsalgssektionen
  Jeg tjekker sjældent nyhederne hos ASOS, fordi jeg altid foretrækker udsalgssektionen. Har man ikke en ASOS rabatkode, kan det næsten føles som om man har fundet en, når man tjekker ASOS’ udsalg. Udvalget er  stort, og jeg har altid en masse favoritter gemt i min ASOS app under “SAVED ITEMS”. Fortvivl ej, hvis I finder nogle produkter, der ikke er i jeres størrelse. Lageret bliver tit fyldt op igen!
 4. Skriv jer op til ASOS’ nyhedsbrev
  Nyhedsbreve kan være djævelsens værk, men jeg synes ikke, at det er slemt med ASOS’ nyhedsbreve. Ofte er man heldig med at modtage en ASOS rabatkode, som gør sig gældende ugen ud, og så gælder det jo bare om at slå til! Jeg kan være monsternærig med at købe tøj, fordi jeg ved, at tøj aaaaltid bliver sat ned før eller siden, så jeg leder altid efter en god ASOS rabatkode!

Hvis I har nogle tips, så del dem endeligt. Jo flere vi har, jo bedre shoppingoplevelse får vi! ; )
Lige nu har jeg et rigtig godt øje til følgende fire items:

 ASOS Cropped Ovoid Quilted Blazer asos rabatkode rabatkoderASOS Cropped Ovoid Quilted Blazer rabatkoder asos rabatkode
ASOS CROPPED OVOID QUILTED BLAZER KOSTER 433 KRONER OG KAN KØBES HER

Jeg har altid været stor tilhænger af matchende sæt, og det har bestemt også været en af de populære modetendenser i år! Blazeren er virkelig lækker og er i en oversize form i det fineste mønster. Elsker, at sættet er gråt, for det er virkelig noget, som jeg vil iføre mig til vinter. Desværre havde jeg ikke held med at finde nederdelen til, men blazeren i sig selv er nu også mere end fint!


Vila Blocked Colour Jumper rabatkode rabatkoder asosVila Blocked Colour Jumper asos rabatkode rabatkoder
VILA BLOCKED COLOUR JUMPER KOSTER 289 KRONER OG KAN KØBES HER

Vila har virkelig oppet sig de seneste par år og lavet nogle vildt lækre kollektioner, som indeholder en masse must-have items! Ovenstående sweater i en fin sort og hvid blanding er virkelig gennemført. Den er fremstillet af 50% bomuld og 50% akryl – den er altså helt oplagt til vinter, fordi den er i meget blødt materiale. For pengene får man meget god kvalitet ved køb af Vila blocked colour jumper. Samtidigt kan man se, at sweateren er inspireret af de sporty modetendenser, der har hersket modebilledet de seneste par år.

Vila Embossed Passion Sweatshirt asos rabatkode rabatkoderVila Embossed Passion Sweatshirt rabatkoder asos rabatkode
VILA EMBOSSED PASSIONS SWEATSHIRT KOSTER 270 KRONER OG KAN KØBES HER

Meget lækker og flot sweatshirt fra Vila. Den vil passe perfekt til læderbukser, nederdele og kjoler. Den består af 60% bomuld og 40% polyester, hvilket gør den meget blød og lækker at have på. Ret stilet sweater synes jeg, og yderst prisvenlig!

Glamorous Contrast Faux Fur Coat asos rabatkode rabatkoderGlamorous Contrast Faux Fur Coat rabatkode asos rabatkoder
GLAMOROUS CONTRAST FAUX FUR COAT KOSTER 693 KRONER OG KAN KØBES HER

Meget inspirerende, atypisk og smuk frakke fra Glamorous. Den er ret ekstravagant, men Glamorous er også meget kompromisløse i deres designs og idéer. Er sikker på, at den klassiske feinsmecker ville iføre sig ovenstående bedårende frakke. Havde jeg taget den på, ville jeg føle mig lidt ved siden af og lidt arrogant? Måske fordi jeg ville være iført solbriller af manglende mod på at se, hvordan folk reagerer på frakken, men jeg synes i hvert fald, at den er super lækker og smuk!!! Meget original frakke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *