Badedragter til kvinder

Foråret er officielt over os. Solen er mere fremme, og dagene er lyse længere tid ad gangen. Det er så skønt, for overskuddet og energien begynder at komme tilbage, og lige om lidt er der påskeferie! Marts er en fantastisk måned, og hvis du er en af de heldige, der skal ud at rejse her til et varmt sted i påskeferien eller senere på året, så er dette indlæg lige noget for dig. Dagens indlæg kommer til at fokusere på badedragter til kvinder, og på Zalando kan du finde et stort udvalg af badedragter, bikini, badekåber og strandtilbehør! Udvalget indenfor de nævnte kategorier består af over 2500 produkter, så det er bare med at tjekke tøjet ud!

Badedragter til kvinder er blevet mere velset og er faktisk blevet et ret populært badetøj. For nogle år siden var det mere noget, som man forbandt med ældre mennesker, men det ses mere og mere i modebilledet, at unge såvel som ældre kan gå i badedragter, og det synes jeg er fedt! Badedragter kan nemlig være vildt feminine, stilet og lækre, så hvorfor ikke hoppe i sådan én, hvis det er det, som du har lyst til.

Det behøver absolut ikke være, fordi du vil “skjule” din krop, for badedragter kan være lige så smukke på kvindekroppe, som bikinier kan. Begge har sin charme, så giv det en chance, hvis du længe har overvejet. Jeg synes i hvert fald personligt, at i takt med at det er blevet mere velset at iføre sig en badedragt, er badedragter også blevet væsentligt mere inspirerende at se på. Der er så mange forskellige designs indenfor badedragter, og du kan frit vælge mellem hvordan du foretrækker farven, stropperne, udskæringen, mønstre og så videre. Det er så fedt!

Nedenstående collage med flotte og billige badedragter til kvinder viser nemlig, hvor forskellige badedragter er i dag. Jeg har taget udgangspunkt i mine favoritter, men som sagt er der et kæmpe udvalg af badedragter på Zalando, hvis nedenstående ikke falder i din smag : ) Som altid er der mulighed for at få en rabatkode på 100 kroner, hvis du tilmelder dig Zalandos nyhedsbrev. Derudover er der gratis fragt og returnering, og returneringen er på ingen måde bøvlet, så du kan sagtens klikke flere badedragter hjem, få det prøvet i trygge omgivelser og sende retur, hvis du ikke synes, at de passer til din krop. Det er virkelig blevet en nem proces at returnere sine varer!

Lad os kigge lidt på udvalget:

badedragter til unge damer kvinder udsalg tilbud sommer bikini

AD-LINKS: 1. Michael Kors badedragter navy 999,- // 2. Michael Kors badedragter crew blue 1.095,- // 3. Seafolly block party badedragter indigo 819,- // 4. Miraclesuit jena badedragter black 1.395,- // 5. Women secret various 349,- // 6. Billabong sol sear badedragter black sands 499,- // 7. Seafolly goddess twist bandeau badedragter indigo 849,- // 8. Solid & Striped the alexandra cream 1.095,-

Mine favoritter er nr. 5, 6 og 7. Priserne for disse badedragter er ganske fine, og med en rabatkode på 100 kroner bliver det jo endnu billigere, så overvej det, hvis du mangler en ny badedragt! Der er hurtig levering, og jeg har netop fået min badedragt ind ad døren, så nu er jeg i hvert fald klar til påskeferien! : ) Juhu. Rigtig god torsdag til jer, og skriv endelig, hvis I besluttede jer for at klikke én hjem : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *