Ballerina sko med hæl

Hvis der er en type som sko, som jeg længe har anvendt, er det ballerina sko med hæl! Det er nok den type sko, som jeg har ejet flest sko af, for de kan bruges til alt! De er hurtige at tage på og og kan nemlig bruges til alt, fordi de ofte er ret anonyme! Det er perfekt til outfits, hvor man vil have fokus på tøjet og komforten!

De seneste to år har jeg dog ikke købt ballerina sko med hæl af en mærkelig grund! Ok, det er nok i bund og grund også grundet den måde, som jeg slider mine ballerina sko med hæl på, når jeg tager dem på! Når jeg først ejer et par, har jeg meget svært ved at lade være med at tage dem på igen og igen, som dagene går, for det er vitterligt bare den mest behagelige type sko at iføre sig!

Jeg har længe haft et godt øje til ballerina sko med hæl fra Zign og KIOMI! Det er virkelig to mærker inden for sko, som jeg kan anbefale, for det er rigtig god kvalitet og materialer, som er valgt  med omhu! Det er virkelig vigtigt for denne type sko, at kvaliteten er i top, for skoene skal jo kunne holdes til at blive brugt! Det er jo en forholdsvis “tynd” sko, så den skal være materialer, der kan holdes til at blive brugt, for man er jo ret tæt på jorden, når man bruger dem!

Der er mange forskellige typer modeller, når man er på udkig efter ballerina sko med hæl! Der er forskellige detaljer, som vi hver enkelt hæfter os ved og foretrækker. Det kan være alt fra en sløjfe til mønster på skoen til en pæn farve! Hvis man netop ikke vil have en anonym sko, er det en god idé at vælge ballerina skoen i en type farve eller mønster, som man lægger mærke til : )

Priserne for ballerina sko med hæl er rigtig gode! De fås i prisklasser, der spænder bredt og kan tilpasses vores budget! Selv hvis man ønsker at give lidt ekstra for en ballerina sko, er det ikke noget, som kommer til at springe budgettet, hvorfor jeg tror, at denne type sko er meget populær! Det er en fin sko at tage på, når man skal være pæn til begivenheder såsom fødselsdage og familiesammenkomster, hvor man fx kan style ballerina skoene med en fin kjole!

I dette indlæg har jeg valgt at have fokus på otte forskellige ballerina sko med hæle! Mange af skoene fås i forskellige farver, så klik eventuelt på de forskellige links og tjek ud, om der måske ikke kunne være en farve, der falder i din smag! Derudover er udvalget af ballerina sko med hæl ret stor inde på Zalando, så det er virkelig værd at tjekke ud.

ballerina sko med hæl børn online rabat udsalg størrelse rabatkode

LINKS: 1. Zign Ballerinasko beige 499 // 2. Mint&Berry ballerinasko marino 399 // 3. Topshop Springs Ballerinasko black 249 // 4. Zign Ballerinasko negro 499 // 5. Bugatti ballerinasko braun 449 // 6. KIOMI ballerinasko azul 399 // 7. Tamaris ballerinasko beige/brown 399 // 8. KIOMI Ballerinasko black/beige 599

Mine favoritter er klart nr. 1, 4, 6 og 8! Som sagt er jeg helt vild med Zigns og KIOMIs skounivers, og disse sko eksemplificerer ret godt hvorfor! Det er ballerinasko som på ingen måde er kedelige at se på! Der er noget twist på disse sko, og de er yderst smukke! Er særligt vild med den blå farve, som ballerina sko nr. 6 har! Den fås i yderligere to andre smukke farver, som er værd at undersøge! Alt i alt otte smukke ballerina sko med hæl, hvis du spørger mig, som kan fås online på Zalando!

/AFF

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *