THE BATTLE BY MARKBERG

Kan I huske tidligere på året, hvor fem fantastiske bloggere blev kastet ud for et projekt, hvor de skulle tage udgangspunkt i en klassisk Markberg taske og komme med deres bud på en smuk og eksklusiv taske, som repræsenterer de enkelte bloggere? Designsamarbejdet hed The Battle By Markberg, og der kom fem meget forskellige og lækre tasker ud af det!

Som jeg nævnte i går, har Boozt åbnet for et kæmpe udsalg, hvor du kan finde en masse lækre og eksklusive items og spare en del penge! I gårsdagens indlæg fandt jeg en række uimodståelige items i blandt udsalget, som kunne give lidt inspiration til køb til dig selv eller dine nærmeste. I dag faldt jeg over udsalget af The Battle By Markberg taskerne, og det tip vil jeg straks give videre til jer!

Man kan spare op til 28% på taskerne, hvilket er en del, synes jeg selv, når taskernes prisklasse ligger i den høje ende på 1199,-. Der er altså lige nu op til 340 kroner at spare på taskerne, så det gælder om at gribe chancen, når den er her : ) Der er i hvert fald flere, som jeg godt kunne tænke mig, og jeg har været ude og lure på taskerne i butikkerne flere gange – de er endnu smukkere i virkeligheden!

De fem The Battle By Markberg tasker

emily salomon powder leo bag the battle markberg

Billede lånt af Emily Salomon

MARKBERG POWDER LEO BAG / THE BATTLE KOSTER 1.199 919 KRONER OG KAN KØBES HER

Den første taske er designet af Emily Salomon og har den smukkeste pink farve. Jeg er helt vild med leopard printet kobineret med pony hår og de sølv kæder. Tasken fremstår meget feminin og passer meget godt til det lyserøde univers hos Emily Salomon. Tasken er i blandt mine favoritter, da jeg synes, at den er meget gennemført. Den er girly, men samtidigt skaber kombinationen af pony hair, leopard mønstret og de sølv kæder noget kontrast! Min sorte taskesamling savner efterhånden lidt mere farve, så ovenstående kunne sagtens være et godt bud på, hvad jeg går og mangler!

markberg blame it on fashion bag the battle

Billede lånt af Blame it on fashion

MARKBERG BLAME IT ON FASHION BAG / THE BATTLE KOSTER 1.199 919 KRONER OG KAN KØBES HER

Blame it on fashion står bag ovenstående smukke grå sag. Tasken er fremstillet af 100% læder, og derudover består dele af tasken af imiteret præget slangeskindstekstur, hvilket gør tasken ret rå og eksklusiv at se på. Modsat de andre bloggere har Blame it on fashion designet en taske med en strop, der består udelukkende af en lang rå kæde. Ved siden af slangeskindsteksturen på tasken er de ligeledes rå detaljer såsom lynlåse, og det samme vil man finde på bagsiden af tasken. Alt i alt en meget lækker taske, som rummer en række flotte detaljer og er inspirerende!

markberg by funda bag the battle

Billede lånt af By Funda

MARKBERG BY FUNDA BAG / THE BATTLE KOSTER 1.199 859 KRONER OG KAN KØBES HER

By Funda har designet en taske, som er holdt meget klassisk og enkel. Tasken er taget udgangspunkt i colour blocking modetendensen og er meget fin at se på. Må lige hellere sige, at billederne snyder lidt, da tasken er navy og ikke sort, som tasken godt kan fremstå på billederne! Det er en taske, som kan bruges til mange slags outfits, da den er holdt i neutrale farver. Kæden er i en guld farve og har et antik look over sig, og det efterlader en lækker, rå taske, som er perfekt til hverdagsbrug!

markberg passions for fashion bag the battle

Billede lånt af Passions for fashion

MARKBERG PASSIONS FOR FASHION BAG / THE BATTLE KOSTER 1.199 919 KRONER OG KAN KØBES HER

Christina fra Passions for fashion har ligeledes designet sin version af den klassiske Markberg taske, og ovenstående er hendes bud på, hvordan hun ville præge tasken i forhold til sin stil. Tidligere har Passions for fashion designet tasker for Markberg, og de var alt for smukke, så jeg havde store forventninger til, hvilket resultat hun ville få ud af samarbejdet denne gang. Ved at se på den fine taske er der ingen tvivl om, at resultatet ikke skuffede. Hun har holdt sig tro ved egen stil og formået at lave en taske, som fremstår meget eksklusiv og elegant! Tasken kommer virkelig til sin ret på ovenstående billede af Christina in action, og den er flot – så flot altså! : )

markberg wild rabbits bag the battle vilde kaniner

Billede lånt af Vilde Kaniner

MARKBERG WILD RABBITS BAG / THE BATTLE KOSTER 1.199 859 KRONER OG KAN KØBES HER

Endeligt har Marie Jedig fra Vilde kaniner / Wild rabbits designet en taske. Det må siges at være min absolut favorit, for den er fremstillet af ekslusive materialer, som jeg bare ELSKER. Der er ingen tvivl om, at Marie Jedig kender sin stil, og hun ved, hvad der fungerer. Ville elske at se flere designsamarbejder fra hende side, for ovenstående taske er meget lovende. Det kribler i fingrene for at købe KØB, men jeg må lige tænke mig om – har heldigvis til på torsdag til at beslutte mig! Har set den i virkeligheden, og den er endnu smukkere!

Mine favoritter blandt taskerne af The Battle By Markberg må siges at være Emily Salomon, Passions for fashion og Vilde kaniner. Hvilke er jeres, og overvejer I en af taskerne?

PSSST … DU KAN FØLGE MODETENDENSER PÅ FACEBOOK HER OG BLOGLOVIN’ HER <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *