BILLIG HVID BLAZER

I år er jeg gået all in på at opbygge den perfekte blazer, og derfor er jeg på udkig efter en masser blazere. Jeg mangler først og fremmest nogle helt enkelte blazere, hvorfor jeg i dette indlæg har fokus på en almindelig billig hvid blazer, men i fremtiden vil jeg også kigge på lækre og farvestrålende blazere i alle forskellige materialer, for hvor kan de bare fuldende et look på den mest cool og edgy måde!

Der er mange, der bare kan rocke de blazere, og det ser så lækkert og ubesværet ud! Det er det, der er charmen ved en cool blazer. De kan bare tilsætte noget nyt og råt, som gennemfører looket! Jeg ejer allerede en almindelig sort blazer, som jeg har været rigtig glad for. Det får altid looket til at fremstå meget eksklusivt, når der bliver tilsat en blazer på grund af de associationer, som den giver. En billig hvid blazer synes jeg fx tilsætter noget feminint. Det får looket til at fremstå meget afslappet og edgy.

En billig hvid blazer kan bruges til alle looks. Alt efter, hvordan man styler en hvid blazer, og hvor oversize man vælger at købe blazeren i, kan den resultere i forskellige udtryk. Det er fedt, når en genstand har så meget magt i en styling. Sådan er det tit med de sidste detaljer. De kan have så afgørende betydning : )

Jeg har fundet fire lækre blazere, som kan for nogen være lidt pricey, men man behøver heldigvis ikke mere end én hvid blazer i sin garderobe, så jeg synes ikke, at det er helt skidt at bruge lidt ekstra penge på en lækker blazer, som sidder, som den skal. En billig hvid blazer skal – ifølge mig – helt være figursyret og enkelt, så der er fokus på de enkelte detaljer, der måske skiller sig ud.

hvid blazer online rabatkode udsalg dame kvinde pige billig billige

DU KAN KØBE BLAZERNE HER
1. MANGO MINIMAL BLAZER 399 // 2. ESPRIT COLLECTION BLAZERS WOVEN WHITE 799 // 3. MANGO TEXTURED JACKET 599 // 4. ROSEMUNDE JACKET LS NEW WHITE 1.299

Jeg synes alle ovenstående blazere kan deres, hvorfor jeg har svært ved at være en favorit blandt disse. De er holdt simple og enkelte, og detaljerne er der, men de er diskrete, som jeg bedst kan lide det! Min umiddelbare favorit er den fra Rosemunde, da den har en rigtig flot pasform, som jeg er sikker på ville klæde min krop! Minimal blazeren fra Mango har et meget cool og moderne udtryk, og hvis det er den type, som man er til, vil denne være helt oplagt. Den vil klæde de fleste typer og vil sidde rigtig flot på kroppen, idet den ikke kan lukkes og vil derfor sætte hele outfittet i fokus.

/AFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *