Billig imiteret læderjakke

Jeg har tidligere på året skrevet om 10 billige læderjakker til kvinder – LÆS HER! Mange af læderjakkerne var i ægte læder, hvilket prisen også bar præg af, så derfor tænkte jeg, at jeg ville fokusere lidt på at lave en collage med billige læderjakker, hvis du er en af dem, der er på udkig efter en ny billig imiteret læderjakke. Det kan godt svare sig at købe en jakke med imiteret læder, for det er en god måde at spare en masse penge på. Tit fanger læder-looket ret godt det, der svarer til ægte læder, så det ikke er så synligt, at der er tale om faux læder.

Da jeg ledte efter billige imiterede læderjakker, faldt jeg over fire jakker, som virkelig er fine! De billigste er fra Mango og koster 450 kroner, så det er bestemt ikke galt, når der er tale om overtøj. Mango er generelt et brand, der er rigtig god til at lave highstreet tøj, som ser eksklusivt og lækkert ud. Mærket er god til at spotte trends og skabe originale designs, der er af høj kvalitet.

Min absolutte yndlings læderjakke blandt dem, der er i collagen, er den fra Mango, som hedder “Waterfall jacket”. Den er jeg blevet  forelsket i. Jeg har længe lidt efter sådan en læderjakke, for jeg godt kan lide, hvordan den falder, men de kan tit være svære at spotte, for de er ret attraktive, hvorfor de hurtigt bliver solgte ; ) Men lige nu kan jeg altså se, at denne Waterfall læderjakke er i alle størrelse – om end der er få på lager af nogle af størrelserne. Så det gælder nok bare om at være hurtig.

Læs også: Ray-Ban solbriller på tilbud

Hvis du er på udkig efter en ny billig imiteret læderjakke, så kan det godt svare sig at undersøge udsalget på diverse webshops og i de fysiske butikker, for der skulle gerne være en del læderjakker på tilbud. Jeg synes altså, at det er nemmest at søge efter produkter, der er på tilbud på nettet, fordi det er nemmere at få overblik over udvalget, når det hele er samlet på nettet ét sted frem for at vade fra den ene butik til den anden. I samme forbindelse kan jeg oplyse om sektionen på Modetendenser, hvor du kan finde en oversigt over forskellige rabatkoder, som kan bruges på de danske webshops. Se oversigten HERDet kommer til at glæde dig, hvis du i forvejen er glad for at shoppe på enten Miinto.dk, Zalando eller Boozt.

Læderjakkerne på collagen fås lige nu i de fleste størrelser online på Boozt lige nu. Priserne for læderjakkerne starter som sagt fra 450 kroner, og den dyreste koster 999 kroner. Tre af dem er fra Mango (well done), mens den sidste er fra Esprit Collection. Den første samt sidste læderjakke har især fået gode anmeldelser på Boozt og er ret populære i øjeblikket. Esprit er generelt rigtig god til at lave praktisk, lækkert og fint tøj, som er i høj kvalitet til fornuftige priser. Læderjakken fra Esprit Collection er lige nu sat ned med 50%, så det kan være, at du skal være hurtig, hvis du skal snuppe den med hjem : )

Billig imiteret læderjakke

AD-LINKS: 1. Mango leather jacket 999 499,- // 2. Mango leather jacket 999,- // 3. Mango waterfall jacket 449,- // 4. Esprit Collection jackets outdoor leather 1499 749,50,-

To af læderjakkerne er lige nu sat ned til 50%, hvorfor der er tale om nogle virkelig billige og fine læderjakker på tilbud. Jeg er stadig mest fan af den tredje læderjakke, da jeg elsker dens fald og enkelthed. Jeg har nemlig selv fornyligt købt mig en ny læderjakke fra Warehouse, så det er ikke fordi jeg er på udkig efter den klassiske, rå læderjakke længere. Derfor ville Waterfall læderjakken være det helt optimale valg for mig, for det er lige sådan en, som jeg mangler og er på udkig efter.

Har I en favorit blandt ovenstående? Hvordan foretrækker I, at en billig imiteret læderjakke skal se ud?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *