Billige festkjoler til galla og fest

Når jeg modtager en invitation til en festbegivenhed, ser jeg det altid som en gyldig grund til at shoppe! Det er helt bizart og en dårlig vane, men ikke desto mindre kan jeg ikke lade være. Heller ikke selvom jeg kan kigge ind i min garderobe og opdage en stor mængde festkjoler, som jeg har brugt minimalt. Jeg elsker at gå på jagt efter billige festkjoler, og jeg vil ikke snyde jer for mine fund.

Jeg har fundet fem billige festkjoler, som jeg vil dele med jer. Hvis I har forslag til en bestemt type festkjoler til kvinder, så må I sige til. Here it goes:

nelly_festkjoler_clubl

CLUB L FESTKJOLE KOSTER 179 KRONER OG KAN KØBES HER

Det er CLUB L, der står bag kjolen, som de kalder High Neck Swing Dress. Kjolen er meget feminin og er en kjole, der vil klæde de fleste. Jeg finder tit en kjole og tænker, at den er fin! MEN farven måske ikke helt er mig. Det skete også for mig i første omgang, da jeg faldt over denne billige festkjole, men så opdagede jeg, at den fås i seks farver.

Generelt synes jeg, at Club L er gode til at lave lækkert og moderne tøj til alle typer. De præsterer at tage modetendenserne til sig og producere tøj, som enhver har råd til. Noget, Club L, især er god til at lave, er billige festkjoler! Der var overraskende mange kjoler fra Club L, som var pæne og så eksklusive ud uden at koste en bondegård! Overstående kjole koster kun 179 kroner.

sort_billig_kjole

RUT&CIRCLE SORT FESTKJOLE KOSTER 199 KRONER OG KAN KØBES HER

Enhver kvinde bør have den sorte kjole i sin garderobe. Den er klassisk og tidløs, og du går aldrig galt i byen med en sort festkjole! Jeg har fundet denne sorte festkjole fra Rut&Circle. En vigtig detalje ved denne billige festkjole er, at den har stretch! Det har en kæmpe fordel, fordi den sidder flatterende på ens krop og fremhæver på en god måde! Det er en kjole, som sidder tæt, men den er samtidigt elastisk, så den vil være fleksibel i forhold til kroppen!

Rut&Circle har et motto, der lyder sådan her: “Fashion you afford to love”, og det må siges at være rigtigt. Det er en enormt billig festkjole, som fås til 199 kroner. Den kan bruges igen og igen. What is not to love? ; ) Rut&Circle går meget op i at være modebevidst og følge med på de nyeste modetendenser, der er i sæsonen. OG så går de op i, at alle skal have råd til det. Kjolen kaldes “Price Jewel Party dress”

glamour_billig_festkjole

GLAMOROUS BELTED SKATER DRESS KOSTER 229 KRONER OG KAN KØBES HER

Glamorous står bag overstående ternede festkjole. Det er en billig festkjole, som har et fint og elegant mønster. I modsætning til de andre kjoler er den mere afslappet i sin stil og kan derfor piftet op ved hjælp af en masse lækre smykker og flot makeup. En rød læbestift ville være et hit til denne kjole, som ér mere afdæmpet. Den er yderst feminin og kan også bruges til andre begivenheder end fester. Jeg kunne i hvert fald godt se mig selv til hverdag med kjolen!

oneness_festkjole_billig

WAVY OFF SHOULDER DRESS FRA ONENESS KOSTER 229 KRONER OG KAN KØBES HER

Jeg har fundet en figursyet kjole fra Oneness i en flot blå farve, som jeg også kunne overveje at hoppe i til en fest. Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk, da jeg så den i første omgang, men da jeg så videoen, tænkte jeg, at den alligevel var ret lækker! På modellen sad den, som den skulle – om end den er en smule gennemsigtig, men så ville jeg tage en sort tubekjole indenunder.

ax_paris_billig_festkjole

CHIFFON GOLD CHAIN STRAP DRESS FRA AX PARIS KOSTER 249 KRONER OG KAN KØBES HER

Jeg har gemt den bedste til den sidst! Det her er klart min favorit, da den er enkel, elegant og ser vildt eksklusiv ud! Den indeholder flere elementer fra sæsonens modetendenser. Stropperne er tynde, hvilket gør, at den bliver let at se på. Jeg elsker stylingen på modellen. Guld stropperne sammen med armbåndet, øreringene og skoene – det ser bare SÅ lækkert ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *