Billige iphone 6 covers

Iphone covers er et lækkert tilbehør til mobilen. Ikke nok med, at selve coveret tjener et praktisk formål for mobilen, idet det sikrer, at ens telefon ikke bliver så nemt ridset eller i værste tilfælde går i stykker, så kan et iphone cover også sige rigtig meget om dig som person! Dit iphone cover siger nemlig noget om din personlige stil og smag, og et iphone cover kan nemlig være en superfin måde at sætte sit eget præg. Har du endnu ikke et iphone cover til din telefon, så kan du finde et stort udvalg af billige iphone 6 covers her!

Mit seneste iphone cover er desværre gået i stykker, så jeg er selv på jagt efter et nyt cover. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, at mit iphone 6 cover gik i stykker, men hellere det billige cover end min dyre telefon. Jeg var rigtig glad for mit sidste cover, da det var en gave, så det var et cover, der var valgt særligt til mig. Jeg elsker, når folk tager sig tid til at gøre sig umage med at give en personlig gave, og derfor betyder det bare ekstra! Men nu må jeg selv få købt mig et nyt iphone 6 cover, inden det er min telefon, der går i stykker, så nu skal jeg liige have besluttet mig for, hvad det er, som jeg godt kunne tænke mig.

Læs også: Boozt rabatkode

Ovenstående rabatkode kan sommetider kombineres med allerede nedsatte varer, så hvis du har fundet et billigt iphone 6 cover, der er sat ned i pris, har du mulighed for at spare 10% yderligere på coveret. Det er bestemt ikke dårligt, når man er på jagt efter billige iphone 6 covers.

Jeg har fundet lidt forskellige covers frem. Jeg er klart tilhænger af covers fra henholdsvis By Malene Birger og Day Birger et Mikkelsen. De laver rigtig fine prints, og det giver bare telefonen et ekslusivt og lækkert look. Covers netop af de to mærker er også ret populære, men de er bare ret klassiske og tidsløse, hvorfor man ikke trættes så let af dem. Og hvis man gør, er de heller ikke så dyre, så de er nemme at skifte ud med et nyt cover.

Et af nedenstående covers er fra By Malene Birger, som har indgået et samarbejde med hjælpeorganisationen for børn, Unicef. Det synes jeg er SÅ fint! Dermed kan man sige, at iphone coveret udgør tre ting. 1) Det har et praktisk formål, da det beskytter din telefon for ridser. 2) Det giver din telefon et personligt og lækkert præg. 3) Du er med til at støtte en hjælpeorganisation ved at købe coveret. Dét er altså ren win/win : )

Så hvis du gerne vil gøre en forskel, er det helt klart at klikke coveret hjem! Det er endda lige nu på tilbud, hvor det er sat ned med 40%. Coveret kan fås i to farver, så det er helt op til dig, hvad du foretrækker. Der er i øvrigt også nogle af de andre billige iphone 6 covers, der kan købes i flere farver, så tjek udvalget ud og find dit nye cover!

billige-iphone-6-6s-cover-covers-flotte-udsalg-rabatkode-tilbud-malene-birger-day-et-mikkelsen

AD-LINKS: 1. Day Birger et Mikkelsen day lip couper 6 mobiltelefon accessories 499,- // 2. By Malene Birger pamsy6 mobiltelefon accessories 199 119,40,- // 3. Decadent iphone 6 cover 400,- // 4. Day Birger et mikkelsen day lip stamped 6 499 399.20,- // 5. Richmond & finch framed rose black reptile iphone 6/6s // 6. Richmond & Finch nautical stripes iphone 6/6s 299,-

Richmond & Finch er ikke et mærke, som jeg er stødt på før, men ud fra ovenstående designs er jeg helt vild med deres personlige stil. Disse iphone 6 covers kunne bestemt godt være nogle, som jeg kunne finde på at klikke hjem, for jeg synes virkelig, at de er fine og unikke på hver sin måde. Jeg er også helt vild med det enkelte iphone cover fra Decadent. Det er meget elegant og klassisk at se på, så det ville klart være et iphone cover, som jeg ville kunne have forevigt uden at blive træt af. Det tror jeg næsten, at jeg skal have!

Her finder du flere fede iPhone covers

Hvis du har et ønske om at finde dig et stort og bredt sortiment bestående af mange forskellige typer af covers til iPhone 6, så kan du med stor fordel vælge at gå ind for at tage dig et kig på en side som denne. Hos den danske webshop, Datamarked, er der nemlig et alsidigt udvalg at finde af covers til iPhone 6 – og der er desuden også mulighed for, at du vil kunne finde dig et væld af andre typer af tilbehør til din iPhone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *