BILLIGE KJOLER ONLINE

Det er sjovt, hvordan ens foretrukne hverdagstøj ændrer sig. Engang gik jeg all in på at være jeans girl, og det var, hvad jeg altid hoppede i – uden undtagelse. Nu synes jeg ikke, at der er noget bedre end at iføre sig en nederdel eller kjole. Der er virkelig noget lækkert over det. Det har også betydet, at mit udvalg af kjoler i min garderobe er blevet væsentlig større, og samtidigt er jeg overbevist om, at jeg er den, der ejer færrest jeans i min vennekreds.

Men kjoler! Kjoler kan man aldrig få for mange af ; ) De kan jo fås i alverdens farver, forme, snit, længder – you name it! Jeg leder altid efter billige kjoler, og jeg synes faktisk ikke, at det er særlig svært at finde nogle billige kjoler, der samtidigt er flotte at have på. Det gør så også, at jeg rigtig ofte køber en kjole i flere forskellige farver. Jeg fortryder altid, hvis jeg ikke gør det, for hvis man først har fundet en billig kjole, der sidder, som den skal, så er det kun rart at have noget back up ; )

Jeg har fundet fem forholdsvis billige kjoler, og de er vanvittig flotte! De fleste kan bruges som hverdagskjoler og festkjoler – alt efter styling naturligvis. Lad os se på udvalget af dem fem billige kjoler:

notion_melange-tunic_billig_kjole NOTION 1.3 MELANGE TUNIC KOSTER 449 KRONER OG KAN KØBES HER

Nelly har efterhånden en række varemærker, som de står bag, og jeg må sige, at Notion 1.3 er virkelig min favorit. Ser man på kjolens snit, understreger det bare, hvor gennemført mærket er. Denne billige kjole fra Notion 1.3 er rigtig feminin og lækker. Kjolen består af 60% polyester og 40% uld, hvilket forklarer prisen på kjolen, som er 449 kroner. I forhold til hvad man får for pengene, vil jeg gerne betegne ovenstående kjole som billig, da den sidder rigtig flot på kroppen og er yderst feminin at se på.

selected_femme_Secret_sweat_dress SELECTED FEMME SECRET SWEAT DRESS KOSTER 499 KRONER OG KAN KØBES HER

Ud fra farverne kan man nok godt fornemme, at jeg er blevet lidt ubevidst påvirket af det efterårsvejret. Grå, sort og navy er som regel, hvad jeg ifører mig mest i efterårs- og vintermånederne, men det tror jeg nu også er ret normalt. Tøjet afspejler vel ens sindstilstand, humør og ikke mindst vejret. Selected Femme står bag ovenstående billige kjole, som er lavet af 54% polyester og 46% bomuld, så den er rigtig blød og behagelig at have på. Kjolen er kortærmet, så det giver mulighed for at tilføje noget lag på lag!

b_young_peach_dress_kjole_billig B. YOUNG PEACH DRESS KOSTER 499 KRONER OG KAN KØBES HER

Absolut min favoritkjole af de her fem billige kjoler, som jeg har udvalgt. Jeg er ikke sikker på, at jeg ville bruge den til hverdag, men til festlige anledninger ville jeg ikke tøve med at bruge den! Den er så fin, og mønstret er virkelig flot og elegant at se på. Kjolen er kropsnær og sidder rigtig fint til kroppen. Den består af 4% elastan, så den vil give sig fint til kroppen. Peach dress fra B. Young ser super eksklusiv ud!

sweet_dawn_dress_billig_kjole SWEET DAWN DRESS KOSTER 349 KRONER OG KAN KØBES HER

Superfed og sporty kjole fra Sweet. Et mærke, som jeg først har stiftet bekendtskab med nu. Denne billige kjole vil være perfekt at kombinere med enten sneakers, hvis man vil gå all in på det sporty, eller et par støvler / stiletter for at skabe noget kontrast! Det vil være en rigtig god kombinationen af noget feminint, der møder noget sporty! Kjolen i marine er klart min favorit, men begge er superfede. Jeg er vild med, at kjolen allerede er i en oversize form, for jeg plejer kun lignende sporty modeller i t-shirts, og så bliver jeg altid nødt til at tage en large for, at den kan være oversize – det plejer bare gøre, at ærmerne sidder mildest talt pænt på mig, så totalt sejt med denne billige kjole fra Sweet.

issey_dress_cheap_monday_billig_kjole CHEAP MONDAY ISSEY DRESS KOSTER 349 KRONER OG KAN KØBES HER

Endeligt har vi Cheap monday kjolen, som har en løs pasform og består af ufoldede kanter. Kjolen er lavet af 70% polyester og 30% viskose. Den vil være superlækker at bruge her til efteråret og vinteren kombineret med nogle sølv smykker, en farvet taske og nogle hæle! Det kunne jeg i hvert fald godt se for mig : )

Se resten af ASOS’ udvalg af hverdagskjoler her

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *