Billige sandaler til kvinder

Hvor lækkert er vejret ikke lige? Jeg er så VILD med, at vi er bevæget os ind i juni månedet, og vejret er, som det er. Det er så lækkert med de mange grader, og det er kun til at blive glad af. Overskuddet er i top, og dagene går med at være så meget tid uden for som muligt, så solen kan nydes! Det kræves selvfølgelig det helt perfekte sommer- og fodtøj, hvorfor jeg har været på jagt efter nogle billige sandaler til kvinder. Så hvis du endnu ikke har fået købt dig et par sandaler og mangler nogle, så kan det være, at du kan hente lidt inspiration i dette indlæg : )

Jeg har samlet lidt forskellige sandaler, så jeg forhåbentligt kan ramme bredt. Der er blandt andet sandaler med hæl, sandaler med kilehæl, sandaler med blok og sandaler med tynde stropper i forskellige prisklasser, og ellers kan I klikke jer ind på Boozt, hvor udvalget er endnu større.

Læs også: Sorte kjoler under 300 kroner

Her er mine seks favoritter, og der er flere af dem, der er ret optursagtige, synes jeg! Der er to modeller med fra Ralph Lauren, som er fremstillet af læder. Begge modeller er ret simple i designet. Jeg er særligt vild med den første sandal, der kaldes anita. Det er en lækker, elegant og enkel sandal, som vil passe til alle outfits. De tynde stropper er virkelig feminine. Der er ligeledes to modeller repræsenteret fra skomærket Wonders, som er og bliver bare fantastiske til at producere og designe sko i rigtig god kvalitet. Nummer 5 kunne sagtens være et godt bud på et par sandaler, der vil være uundværlige til sommer. Det er rigtig rart, at der er lidt hæl.

Tommy Hilfiger sandalerne har alle dage været populære, og det er ikke uden grund. Sandalen er miljøvenlig og fås i fire forskellige farver – blandt andet sort, navy og hvid. Det gør sig desuden gældende for flere af de nedenstående billige sandaler til kvinder, at de kan fås i flere farver, så god idé at tjekke det ud. Vagabond sandalerne fås i to farver (brun og sort), og de er SÅ fine! De er ret populære, hvorfor der ikke er så mange størrelser at vælge imellem, men lur mig, om der ikke kommer flere sko på lager igen snart. De er i hvert fald så fine, og prisen på de 649 kroner er også ganske rimelig.

Jeg står helt klart i dilemma mellem det første par Ralph Lauren sandaler og Vagabond sandalerne. Begge er simple og fine i udtrykket, og de er i samme prisklasse. Det bliver valget ikke nemmere af : )

sandaler kvinder 2016 billige med hæl kilehæl tilbud

AD-LINKS: 1. Lauren Ralph Lauren Anita 699,- // 2. Wonders c-3705 999,- // 3. Lauren Ralph Lauren aimon 599,- // 4. Tommy Hilfiger shoes E1285LBA 17D 799,- // 5. Wonders C-3701 1099,- // 6. Vagabond minho 649,-

Har I en favorit blandt ovenstående billige sandaler til kvinder? Du kan som altid få 10% rabat med Boozt rabatkoden SPDK29H

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *