Billige shorts til kvinder

Jeg har egentligt de seneste par måneder kun iført mig kjoler, og jeg kom forleden da i tanke om, at jeg egentligt havde nogle fine shorts liggende i skufferne, hvorfor jeg fandt det nødvendigt straks at iføre mig et par! Nøj, hvor er det egentligt behageligt at have shorts på, så jeg tænkte, at jeg lige ville dele seks seje og billige shorts til kvinder.

Læs også: Billige sandaler til kvinder

Det er selvfølgelig mest komfortabelt at have shorts på, der ikke sidder til. Stramme shorts i varmen kan godt være lidt irritable for kroppen i længden, men det gør altså bare en kæmpe forskel med shorts i varmen. De er som regel væsentligt kortere end kjoler, og det gør bare, at du får mere luft. Det betyder i hvert fald en del for mig, for ellers bliver det altså bare for varmt.

Så hvis du er én af dem, der synes, at det er ret varmt i øjeblikket, kan det være, at du kan finde lidt inspiration i collagen med billige shorts til kvinder. Der er både denim shorts, mønstrede shorts samt shorts i korte såvel som lange længder. Alt efter hvad du foretrækker. Alle shorts i collagen er i et fint prisleje, og med Boozt rabatkoden HER kan du spare 10% på hele din ordre. Husk, at der altid er gratis fragt og fri returnering.

Lad os se på disse shorts:

billige shorts til kvinder damer teenager 2016 udsalg

AD-LINKS: 1. Hilfiger denim fitted 5-pocket short bodst 800,- // 2. Selected Femme sffria mw shorts 499,95,- // 3. Samsøe & Samsøe Gessi shorts aop 6515 500,- // 4. Mango medium denim shorts 269,- // 5. Mango medium denim shorts 199,- // 6. Vila viellie shorts 259,95,-

Min absolut favorit blandt ovenstående flotte shorts 2016 er dem fra Samsøe & Samsøe, som i øvrigt fås i forskellige mønstre. Alle er SÅ fine, og jeg kunne slet ikke beslutte mig for hvilke shorts der skulle med i collagen. Tjek dem ud. De er virkelig fine : ) Prisen er lidt dyrere end de øvrige shorts, men de er i rigtig god kvalitet, så det får man til gengæld med. Det skal bestemt ikke undervurderes : )

Håber, at I kan holde til varmen og har haft en dejlig mandag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *