BILLIGE SORTE STØVLER

Hvis der er en form for sko, som alle bør eje, er det et par billige sorte støvler. De er klassiske, tidsløse og brugbare til alle outfits! Det er godt at have et par sikre sko, som kan gå til ens outfits uanset om det er til hverdag eller fest. Om det er til et feminint eller sporty look. Når man er ude at shoppe, er det generelt en rigtig god idé at tænke over, hvad den beklædningsdel, som man er i færd med at købe, passer til. Hvis det er et par sko, hvilke outfits kan den gå til, som man allerede har derhjemme? På den måde sikrer man, at skoene kan bruges med det samme!

Det er den bedste måde at skabe den perfekte garderobe, som jeg tidligere har skrevet om. Når man skal købe et produkt, skal man altså tænke over, om man har noget derhjemme, hvor den enkelte vare vil gå sammen med. For ellers vil det jo kræve, at man skal ud og shoppe yderligere, og hey, det er jo på ingen måde holdbart i længden ;) Så tænk altid over, hvad du har derhjemme, og hvad du så mangler. Hvis det er et par billige sorte støvler, så sikr dig, at det er et par støvler, som du går i og har et design, som du rigtig godt kan lide.

Når du køber et par billige støvler, er det også en rigtig god idé at behandle dem ordentligt. Det vil sige, at hvis du sommetider skal pudse og pleje dine sko, er det virkelig det værd i længden, da det gør, at du måske kan bruge skoene en sæson mere! Jeg har førhen været for dårlig til at pleje mine sko – primært af dovenhed, haha – men nu gør jeg altså, hvad jeg kan for at gøre dem så fine som muligt! Det kan være meget optimalt at spørge butiksassistenten, hvordan du skal pleje skoene. Det kan være, at du skal have en bestemt creme eller spray, der optimerer dine sko bedst muligt. Spørg altid til råds, inden du køber et par sko!

Jeg har fundet ni lækre billige sorte støvler til unge frem, som kan købes online i de nedenstående links. De er alle rigtig fede og meget forskellige. Nogle er feminine, nogle spidse, andre chunky osv. Lad os kigge på det.

sorte støvler billige rabatkode rabat udsalg til unge kvinde dame online køb salg

DU KAN KØBE ALLE STØVLERNE HER
1. BIANCO LEATHER BOOT OPEN SIDE DJF15 999 // 2. VAGABOND YARIN 899 // 3. BIANCO SUEDE STRAP BOOT DJF15 899 // 4. VAGABOND YULIA 899 // 5. BIANCO CLEAN CHUNCKY BOOT DJF15 499 // 6. BILLI BI ANCLE BOOT BLACK PYTHON 1.399 // 7. WONDERS L-4201 DELAVE NEGRO 1.199 // 8. ECCO SOLBJERG 1.500 // 9. PAVEMENT IBEN BLACK PATENT 899

De tre øverste er en klassisk og stilren ankelstøvle, som har fine detaljer såsom spænder og læderoverlag. Alle skoene er i høj kvalitet, og de er top lækre! Billi Bi støvlerne er meget populære på Boozt og fås i forskellige modeller, men det er også til at forstå, for designet er meget lækkert og feminint, samtidigt med, at du kan være sikker på, at materialerne, kvaliteten og komforten er i top, når du handler sko fra Billi Bi! Ecco solbjerg er min absolutte favorit støvle! Har aldrig ejet noget fra det danske mærke, men jeg forguder altså disse støvler! Skal helst sikkert holde øje med mærket! : ) Wonders støvlerne er også super lækre og elegante. De har en højde på 7 cm, så det er klart en force for dem, der ikke har haft højden med sig – som mig! ;)

Har I en favorit blandt disse billige sorte støvler?

 /AFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *