BILLIGE STRIK

Jeg har tilføjet flere og flere billige strik til min garderobe, fordi jeg bare gerne vil være godt dækket ind, når vi nærmer os det kolde vejr! Det er allerede forholdsvis koldt, men erfaringerne siger mig jo, at det bliver endnu koldere, og årh, selvom jeg godt kan huske, hvor koldt det kan blive, så fortrænger man alligevel, hvor slemt det egenligt føles mod sin krop! Der har i hvert fald været nogle dage i denne vinter allerede, hvor jeg har puslet om mine ører og hænder og tænkt ’shit!’

For vinteren i Danmark kan virkelig blive kold, og så handler det vitterligt bare om at pakke sig rigtig godt ind. Jeg plejer altid at iføre mig nogle varme strømpebukser indenunder bukserne for ikke at fryse min lille rumpe ; ) Og så har jeg ellers en masser lag-på-lag, for det skal man altså udnytte, når man nu kan! Billige strik ser virkelig godt ud kombineret med cardigangs, læderjakker og så videre.

Jeg har fundet lidt af hvert, så kan I få inspiration til noget, hvis I går og mangler noget. Ellers er der i hvert fald mange flere billige strik at finde på Boozt! Lige præcis i dag modtog jeg en pakke fra Boozt, og for engangsskyld var indholdet ikke til mig, men en anden, og jeg må virkelig indrømme, at servicen er helt i top! Jeg har også tidligere skrevet en Boozt anmeldelse på Trustpilot, og måske skal skrive en til jer her på portalen? Leveringen er i hvert fald rigtig hurtig, og det er jo meget vigtigt på tidspunkter som disse, hvor man gerne vil have julegaverne hjemme i forholdsvis god tid, så man ikke skal gå og stresse over det dagene inden jul! : )

Nå, det blev nogle lange sidespring. Lad os se på de billige strik, som jeg har fundet frem. Der er som sagt lidt af hvert, og jeg har lavet nogle collager, så I kan få fornemmelse af de billige strik i nogle forskellige farver. Meget basic farver, og det er jo meget rart, så det bliver et produkt, der er holdbart i længden, forstået på den måde, at man ikke så nemt bliver træt af farven, som hvis det fx havde været neon gul ; )

DAY BIRGER ET MIKKELSEN Day Refine

DAY BIRGER ET MIKKELSEN DAY REFINE KOSTER 799 KRONER OG KAN KØBES HER

Jeg har som sagt erhvervet mig flere billige strik, men iblandt mine nye køb er der ingen cardigans! Det er ret pinligt, men jeg ejer faktisk kun en lang uldcardigan, men den elsker jeg også RET højt – så jeg burde egentligt købe nogle flere! De ovennævnte strik cardigans fra Day er så smukke! Meget enkelte i farverne og ret casual, lige som jeg kan lide det! Som et lille twist til det klassiske look er der tilføjet kanter rundt omkring på strik cardiganen med glimmer! Ret sødt! Day sætter jeg altid i forbindelse med god kvalitet – jeg ejer flere beklædningsdele fra Day, og jeg knuselsker det hele : ) Så prisen på cardiganen er simpelthen grundet de lækre materialer, der er anvendt til at fremstille den!

SOAKED IN LUXURY Podjumper

SOAKED IN LUXURY PODJUMPER KOSTER 399 KRONER OG KAN KØBES HER

Soaked in Luxury står bag ovenstående bluse, som er i et quiltet look! Den sidder oversize til kroppen og vil være super lækker at anvende her til vinteren. Det er en meget enkelt og klassisk trøje, som har nogle rigtig fine kanter. Den vil være super god at anvende til en nederdel, der skiller sig lidt ud : ) Sådan ville jeg i hvert fald bruge trøjen, samtidigt med, at man lige kan tilføje et par lækre grove støvler og lidt smykker! Kan I se det for jer? ; )

SAMSØE & SAMSØE Pierre O-Neck 3112

SAMSØE & SAMSØE PIERRE O-NECK 3112 KOSTER 700 439 KRONER OG KAN KØBES HER

Samsøe & Samsøe har lavet den lækreste strik, som jeg længe har set! Den er ret enkel og simpel, men længden, snittet og pasformen er helt perfekt! Af materiale er der anvendt 32% uld, 28% nylon, 24% crylic, 13% mohair og 3% elastane, som tilsammen danner den helt perfekte strik : ) Den er ovenikøbet på tilbud lige nu, og jeg skal klart have den i grå eller peach, hvis den stadig er på lager efter jul… Lige nu er der ikke penge til den fra min side, men jeg skal have den! Jeg kan godt lide en strik, som sidder lidt til, for jeg synes godt, at strikke nogle gange kan sidde lidt forkert på mig – eller jeg kan i hvert fald føle mig helt forkert, når den sidder en tung, oversize strik på min lille krop ; ) Ha ha.

CALVIN KLEIN JEANS Sidonia

CALVIN KLEIN JEANS SIDONIA KOSTER 1700 1239 KRONER OG KAN KØBES HER

Hvis man endnu ikke har anskaffet sig en rullekrave trøje, er ovenstående fra Calvin Klein jeans et oplagt valg! Den er slimfit, i basic farver og har længere arme, som er en klar fordel her til vinteren, hvor man godt kan komme til at fryse fingrene lidt! Lige nu er den også på tilbud, og ud fra hvordan den er blevet solgt på Boozt, er der flere, der er enige om, at det er en helt lækker sag! Med Calvin Klein Jeans kan man være sikker på at få kvalitet for pengene, og en bluse, som sidder, som den skal! Det er nemlig værd at bemærke, at blusen er i 100% cashmere, som er et meget eksklusivt, lækkert og blødt materiale! Kashmir bluser synes jeg sjældent er på tilbud, for alle ved jo, hvor eksklusivt det er, men årh, der er intet blødere og mere lækkert end end kashmir bluse!

Af rabatkoder til Boozt findes SPDKG375 hvor du lige nu kan spare 10% på din ordre : ) Hav en skøn mandag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *