Bliv klædt på til vinterens sidste julefrokoster

Selvom vi er ovre december og julen, er vi ikke ovre det, der følger med denne måned. Hvert eneste år mødes vi med forskellige grupper for at fejre, at julen er ovre, og at vi snart er kommet godt igennem endnu et år. Det betyder masser af mad, en lille smule alkohol, rigeligt med godt humør og ikke mindst en skøn påklædning. Påklædningen er altid den sværeste, når det kommer til julefrokoster, især hvis man har mange af dem hen over vinteren. Man vil jo helst ikke genbruge sine outfits for meget. I denne artikel finde du en lille guide til, hvordan du skal eller kan klæde dig på til de sidste julefrokoster for denne omgang.

Klassikeren eller noget ud over det sædvanlige

Den røde kjole, skjorte og trøje er altid klassikeren i forbindelse med julefrokosterne. Rød er julens farve, og derfor er det et valg, der meget sjældent slår fejl. Et andet valg, som du ikke kan gå helt galt i byen med, er noget, der er grønt eller indeholder glimmer i guld eller sølv. Disse farver hører nemlig også med til julen, og den type påklædning ses derfor også ofte.

På den her tid, hvor vi har passeret julen, er mange ved at være træt af de julede farver, og derfor kan det være en god ide at vælge noget, der ikke knytter sig til det klassiske. I dagens Danmark er det blevet utrolig populært med mønstre, og de må meget gerne være store. Derfor er det en oplagt ide at udnytte julefrokosten til at få afprøvet dit nyeste mønstrede køb. Hvis du endnu ikke har investeret i sådan et must have, kan du se et udvalg fra Du Milde.

Glem ikke accessoires

Foruden at vælge det helt rigtige tøj, skal du have fat i noget, der kan sætte prikken over i’et på hele dit outfit. Der findes mange løsninger på denne prik, men den bedste løsning må uden tvivl være accessoires. Accessoires er alt fra øreringe til hatte, og hvad du vælger at tage på til dit outfit afhænger fuldkommen af din personlige stil. Nogle er f.eks. hattemennesker, hvor andre slet ikke bryder sig om at gå med hatte, fordi de ikke komplementere deres hår eller ansigtsform. En hat kan dog også være et vovet valg, og derfor kan du vælge noget lidt mere sikkert. Det kunne f.eks. være sådan noget som en lækker halskæde eller et par skønne øreringe. Du kan klikke her og se et udvalg. Ure er med tiden også blevet et utrolig populært tilbehør til både mænd og kvinder til de formelle arrangementer såvel som til hverdagsbrug.

Sko til anledningen

Sidst men ikke mindst skal du også overveje, hvilke sko du vil have på. Nogle julefrokoster er nemlig mere formelle end andre. Til arbejdspladsens julefrokost er det f.eks. oplagt at finde de høje hæle frem, hvorimod de flade sko er noget mere egnede til de julefrokoster, som er i selskab med familien. En anden faktor du skal have i mente, når du træffer et valg, er, hvad du føler dig bedst tilpas i. Der er ikke noget værre end at komme i et par sko, der kort sagt ødelægger ens aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *