Blusekjoler til fester

 

Blusekjoler er noget, der for alvor er kommet ind i modebilledet de seneste par år, og det er ikke uden en grund. De er virkelig fine at iføre sig, og der findes utallige forskellige blusekjoler, som kan bruges i forskellige anledninger. Du kan bruge blusekjoler til hverdag, blusekjoler om sommeren og blusekjoler til fester. Det er ligeledes også en kjole, der er nem at pifte op og ned afhængigt af begivenheden.

Det gode ved blusekjoler er, at de fremhæver din figur på en elegant og feminin måde, da kjolen er indsnævret ved taljen og fokuserer på at fremhæve den. Der er forskellige måder, at blusekjoler til fester fremhæver taljen. Det kan enten være ved, at der er et bælte til, en elastik ved taljen eller det nævnte eksempel med en indsnævring. Det giver dig altså en virkelig fin figur, og det er værd at “snyde sig til”, hvis man ikke selv føler det, selvom alle kvindekroppe er lækre! : )

Grunden til, at det kaldes en blusekjole, skyldes, at det minder om en opdelingen imellem en bluse og en kjole. De er ofte ret cosy og casual i udseendet, og der er forskellige blusekjoler til fester at vælge imellem. Der er en variation i materialer, farver og mønstre. Blusekjoler er perfekte, fordi du netop kan finde den kjole, der passer til din stil. Uanset om du er til et boheme, sporty, feminint eller stilrent look. Blusekjoler er derfor noget for alle, for variationen er enorm. Blusekjoler til fester kan styles på nøjagtig den måde, som du foretrækker. Til fester kan blusekjolerne styles med stiletter, sneakers eller støvler, og hvis du skal bruge blusekjolen på stranden, kan de sagtens styles med et par sandaler eller klipklapper. Det er helt op til dig selv og din komfort, for det vigtigste er at føle sig godt tilpas i kjolen.

Læs også: Isabel Marant inspirerende sko

Har du endnu ikke købt en blusekjole, så tjek gerne udvalget ud på zalando HER! Der er flere forskellige at vælge imellem, og udvalget bliver større med tiden. Det behøver heller ikke at være en dyr investering at købe en blusekjole. Den billigste blusekjole, som jeg har med i collagen, koster 349 kroner, men de kan fås endnu billigere.blusekjoler til fest zalando festkjoler udsalg unge kvinder rabatkode

AD-LINKS: 1. Kiomi blusekjoler white blue 399,- // 2. Noa Noa blusekjoler white 1.395,- // 3. Soft Rebels blusekjoler off-white black 399,- // 4. Karen By Simonsen fifi blusekjoler pastel blue 1.195,- // 5. Gap blusekjoler true black 449,- // 6. Dorothy Perkins blusekjoler blue 349,- // 7. Part Two calla blusekjoler artwork black 699,- // 8. Topshop blusekjoler grey 399,-

Ovenstående collage viser netop hvorfor jeg elsker denne type kjole rigtig meget. Bemærk variationen i blusekjolerne, hvilket understreger, at der nok skal være en blusekjole til enhver smag. Min ultimative favorit er kjolen fra Topshop, som kun koster 399 kroner. Det er en virkelig god pris for en kjole, der er feminin og meget fin! Her kan du se, at taljen fremhæves ved hjælp af et bælte omkring taljen. Så fin detalje, der gør en kæmpe forskel for kroppen og sikrer dig en timeglasfigur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *