Boozt rabatkode 2015

Juuuhuu, jeg elsker, når der tikker fede nyhedsbreve fra Boozt. I dag var en god dag, da nyhedsbrevet indeholdt en Boozt rabatkode 2015. Lige den bedste måde at fejre, at vi er gået ind i ny måned ;-) Hvis du endnu ikke er helt forberedt på vinteren, har du i hvert fald nu mulighed for at købe vinterjakker, vinterstøvler og meget mere! Det gælder om at udnytte rabatkoderne, når de er tilgængelige!

I denne omgang tilbyder Boozt rabatkode 2015 en besparelse på 150 kroner, når du shopper for mindst 899 kroner! Rabatkoden, som du skal bruge, er ENK52C 

Det er et tilbud, der gælder fra og med i dag og syv dage frem, så du har liidt tid til at beslutte dig for, hvad du skal klikke hjem. Der er nogle få udvalgte brands såsom Tommy Hilfiger, Hummel og HUGO BOSS, der ikke gælder med i tilbudet. Selv tak! ;)

OBS: TILBUDET GÆLDER OGSÅ PÅ UDSALGSVARER! Alt alt alt for fedt- så der er mulighed for at spare rigtig mange penge. Jeg har allerede været inde og lure på udvalget for at se, hvordan jeg kan bruge Boozt rabatkode 2015. Det skal da bruges, når nu det er så god en besparelse + det kan bruges på udsalgsvarer. Det er så sjældent, at rabatkoder kan det, så årh altså, hvor er det fedt!

Jeg har lavet en collage med mine favoritter fra deres nyhedssortiment. Der er kommet så mange fede nyheder ind på Boozt, så jeg blev nødt til at tjekke det ud, men helt sikkert om jeg ikke også lige skal kigge lidt på deres udsalgsafdeling. Det bliver man da nødt til, hva?

Hvis du har brug for lidt inspiration til vinterjakker og vintersko, vil DETTE og DETTE indlæg være relevante for dig. Lad os kigge på nedenstående collage og give jer et indblik i, hvad Boozt rabatkode 2015 kan bruges til:

boozt rabatkode 2015 udsalg januar mid season rabat tilbud

AD-LINKS: 1. Mango lapels wool coat lt pastel grey 699 // 2. Ralph Lauren pravita other dress black white 1349 // 3. Sofie Schnoor t-shirt dark green 499 // 4. Vagabond doris black 999 // 5. Day Birger et Mikkelsen day gweneth hearts beauty blak 249 // 6. Day Birger et Mikkelsen day tender moon lit 799

Støvlerne fra Vagabond ser virkelig lækre ud! Derudover har de fået rigtig gode anmeldelser, så jeg kunne godt finde på at klikke dem hjem og bruge dem igennem vinteren. Ralph Lauren kjolen er jeg virkelig også lun på – den er SÅ meget mig!! For ikke at tale om jakken fra Mango og t-shirten, årh altså. Kunne snildt klikke det hele hjem lige nu – kender I det? Ups hihi. Noget af det klikkes i hvert fald hjem, det bliver det nødt til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *