BOOZT RABATKODE JANUAR UDSALG

Den anden dag tikkede der en rigtig god boozt rabatkode til januar udsalg, som jeg helt sikkert har tænkt mig at benytte mig af. Jeg mangler et par nye støvler, kan jeg mærke. Mine nedslidte Last Conspiricy støvler kan på ingen måde mere, og jeg kan næsten ikke overskue at tage til en skomager for at få nye såle til mine støvler, så det er lidt en lad undskyldning for at købe et par nye ; )

Men Boozt gør det også ret nemt for mig ved at sende en Boozt rabatkode til januar udsalg. Lige nu kan man med denne kode 20XTRA få 20% yderligere på udsalget – det kan du lige HER! Jeg har fundet mig de helt perfekte støvler fra Billi Bi, som jeg har tænkt mig at købe. Skal bare lige besluttet mig for, hvilken model det skal være. Årh, det er de rene luksusproblemer, men kender I det? Jeg har i hvert fald tænkt mig at benytte mig af boozt rabatkode til januar udsalg, det er helt sikkert!

Jeg har fundet nogle lækre ting frem, som jeg har samlet i en collage – det er nogle ret gode fund, hvis jeg selv skal sige det, og alle delene kan fås ret billigt med den fantastiske rabatkode, der giver 15% af prisen. Det gælder altså på nyheder såvel som udsalgsvarer.

I nedenstående collage kan I se de items, som jeg har et godt øje til lige pt. Nogle af dem overvejer jeg at få klikket hjem, andre forbliver et stort ønske, som jeg må finde ud af, om de kan blive indfriet på sigt. Lad os se på alle de gode sager, som kan købes ret billigt med boozt rabatkode januar udsalg.

boozt rabatkode januar udsalg 2015 modetendenserAD-LINKS: 1. ONLY MIDI MOHAIR COAT OTW 889,95 539,97 // 2. VERO MODA VMDOUBLE COLORED SEQUINS DRESS NFS 449,95 349 // 3. VERO MODA VMSTELLA S/L SHORT DRESS BLUE 249,95 149,97 // 4. MARKBERG WILD RABBITS BAG / THE BATTLE 1199 749 // 5. DAY BIRGER ET MIKKELSEN DAY INCISOR 599 299 // 6. BILLI BI BOOTS BLACK TOMCAT 80 1099 689

BEMÆRK AT OVENSTÅENDE PRISER ER UDEN DE EKSTRA 20%

Only har formået at lave den smukkeste frakke, der lige nu er på tilbud til 540 kroner. Den kan fås i de lækre pastelfarver lyseblå og lyserød, og den har den helt perfekte pasform og et smukt snit! Den blå farve er SÅ smuk, synes jeg, og vil være helt perfekt i kombination det snehvide jord : ) Vero moda festkjolen har alt, hvad en perfekt kjole besidder: god længde, pailletter, glitter og en fabelagtig pris! Vero moda står også bag en anden kjole, som vil være rigtig god til hverdag såvel som fest! Det er en kjole, som vil sidde kropsnært og fremhæve kroppen på en flatterende måde, samtidigt med, at det er en kjole, hvor man vil kunne tilføje en rigtig fin halskæde. Markberg tasken af Marie fra Vilde Kaniner har jeg nævnt flere gange – bare se HER og HERJeg må eje den en dag, for jeg synes virkelig, at den er gennemført, og den vokser virkelig på mig. Har set og beundret den i virkeligheden, og ååårh, ønsker mig den så meget til min næste fødselsdag ; ) Som heldigvis er om lidt (!) Halskæden fra Day Birger Et Mikkelsen er virkelig fin og vil passe rigtig godt til den anden Vero Moda taske. Det er en elegant og fed statement halskæde! Støvlerne fra Billi Bi er dem, som jeg køber hjem snarest! De har lidt hæl, for indvendigt, læder og snørre. Det er de helt ideelle støvler for mig og til snevejret! Med 20% oveni kommer de ikke til at koste særligt meget! Jeg tror, at det bliver modellen fra collagen, som jeg klikker med hjem – de er altså pænest, synes jeg! Tror i hvert fald, at det er det sikre valg! : )

OKAY, jeg bliver for hurtigt fristet. Inden jeg har trykket “udgiv” for dette indlæg, har jeg allerede klikket flere af tingene med hjem. Haha, årh altså. Jeg har klikket tasken og skoene med hjem, og jeg glæder mig SÅ meget til at modtage varerne. Nu har jeg læææænge sukket efter dem, og det må altså være et tegn på, at de hører til i mit hjem og i min garderobe! Ikke? Det tror jeg nok. Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, at det er nogle ting, som jeg bliver rigtig glad for.

Hvis I desuden er på udkig efter en rabatkode til Boozt, kan I få 10% HER!

Skal I shoppe boozt rabatkode til januar udsalg?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *