BOOZT RABATKODE

boozt rabatkode modetendenser udsalgBoozt gør det igen! I dag og kun i dag kan du få 20% ekstra rabat på alle produkter, når du handler for mere end 999 kroner med ovenstående Boozt rabatkode!

Har du endnu ikke købt julegaver, så gælder det om at gøre det nu! Jeg synes, at det var rimelig god stil, da Boozt uddelte en rabatkode i sidste uge, hvor man kunne få 15% ekstra af ordren, og vi herhjemme udnyttede da muligheden med det samme, men nu er det altså 20% af ordren. Det gælder naturligvis også på udsalgsvarer, så det er rigtig mange penge, man kan spare, hvis man er falder over nogle produkter, som man bare ikke kan undvære!

Jeg var egentligt forelsket i en taske fra Markberg, men den blev udsolgt, da der var Black Friday, inden jeg nåede at købe den, så nu overvejer jeg at købe en anden taske. Nu havde jeg jo lige sparet op, ikke? ; ) Jeg havde egentligt tænkt mig at købe en skoletaske med sidste uges Boozt rabatkode, men tasken var åbenbart mere populær, end jeg havde regnet med, men det er jo klart, når der er gode rabatkoder i spil. Jeg skal nok sige til, hvis jeg ser den igen, hvis I selv er på udkig efter en ny skoletaske. Ellers har jeg tidligere skrevet om skoletasker til unge HER!

Jeg har fundet nogle lækre ting iblandt udsalget, som jeg har et rigtig godt øje til! Når jeg leder efter produkter på nettet, tænker jeg altid i sæt, fordi jeg hader at købe noget med hjem, som jeg bare ikke ved, hvad jeg skal bruge til. Så køber jeg som regel altid et sæt, for så vil jeg være sikker på, at det er noget, som jeg får brugt. Det har i hvert fald hjulpet rigtig meget til at undgå impulskøb eller last minute kriser, hvor jeg ikke ved, hvordan toppen eller skoene skal styles!

Her er i hvert fald lidt inspiration til, hvad Boozt rabatkode kan bruges til, og hvordan nedenstående produkter kan styles!

boozt rabatkode udsalg modetendenser

1. SOAKED IN LUXURY MOXYSHIRT 499 389,- // 2. VILA CRUSH 5P SKINNY HK0021 LB 359,95 279 // 3. MARKBERG WILD RABBITS BAG / THE BATTLE 1199 1029,- // 4. BILLI BI BOOTS BLACK TOMCAT 80 999 609,-

Soaked in Luxery formår altid at lave lækkert, feminint og stilrent tøj, og ovenstående bluse fra Soaked in luxery er ingen undtagelsen. Den har noget elegance over sig grundet materialet, længden og ikke mindst perlebroderinger. Rigtig, rigtig fin sag. Vila skinny jeans er helt perfekte, fordi de er slim fit og sidder tæt til kroppen. Jeg kan bedst lide, når buksebenene på jeans sidder tæt til kroppen – især den sidste del af buksebenene, da det ser pænest ud, når man har sko på ; ) Er helt vild med de slidte detaljer, der gør bukserne fra Vila ret rå! Tasken, der er designet af Vilde Kaniner for Markberg the battle, skal endnu engang med i mine collager, fordi tasken simpelthen bare er perfekt! De forskellige materialer skaber en kontrastfyld taske, der er smuk og eksklusiv at se på. Støvlerne fra Billi bi er perfekte! De er fremstillet af læder, og så har de en holdbar gummi ydersål, der gør støvlerne helt perfekte til denne årstid! De kan nemlig holdes til at blive brugt, og det er altså vigtigt med sko i den prisklasse! Lige nu er -39% på dem, og det er mange penge at spare på et par Billi bi støvler!

ALLE OVENSTÅENDE PRODUKTER ER PRISANGIVET UDEN DE EKSTRA 20%, SÅ DER ER ENDNU FLERE PENGE AT SPARE! 

Rabatkoderne, som du skal bruge for at få 20% ved køb for minimum 999 kroner, er:

XMAS20

SPDKG375

HAPPY SHOPPING <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *