BOOZT UDSALG

Boozt udsalg er fuldt i gang, og det er værd at følge med i. Jeg har selv skrevet mig op til deres nyhedsbrev, så jeg får hver dag en mail om, hvilke lækre udsalgskup jeg kan gøre mig! Tro mig, når jeg siger, at det ikke er en dårlig ting! Boozt har en vanvittig måde at holde boozt udsalg på, idet de jævnligt uddeler rabatkoder, hvor man kan få yderligere procenter af prisen! I sidste uge var der tale om en rabatkode, hvor du fik 15% yderligere rabat på udsalgsvarer, så der er virkelig penge at spare, hvis man holder øje med rabatkoderne : )

Jeg er selv faldet pladask over udsalgssortimentet, og der er rigtig mange lækre mærker og varer at vælge imellem. Jeg har en forkærlighed for god kvalitet, lækre materialer og tøj med den helt rette pasform, så jeg sparer altid op til udsalg, så jeg kan gøre mig de lækre køb, som jeg normalt ikke kan. Det er virkelig et tip, der er værd at have in mente, da man sparer mange penge i sidste ende, for tøjet slides ikke så let op. Det er derfor en rigtig god idé at tjekke dette boozt udsalg ud, for der er masser af både high end og high fashion mærker at købe.

Jeg har som altid lavet en collage over de lækre ting, som jeg går og overvejer at købe, og her er, hvad jeg har et rigtig godt øje til:

boozt udsalg modetendenser

ADLINKS: 1. DAY BIRGER ET MIKKELSEN DAY BASIC SMOOTH 999 699,30 // 2. VERO MODA TAMMI LS TOP 299,95 239 // 3. DAY BIRGER ET MIKKELSEN DAY CLEAN TWIST LUREX 499 349,30 // 4. TIGER OF SWEDEN ACCESSORIES ABETONE 450 279 // 5. BY MALENE BIRGER LEOLLISHO 799 639,20 // 6. 2ND DAY 2ND KEEP CRACKLE SMALL 299 149,50 // 7. ECCO TOUCH 55 B 1200 840

Day basic smooth kjolen har jeg længe haft et godt øje til, og ud fra hvor mange boozt har solgt fornyligt, må det siges, at andre også har. Vero moda toppen er rigtig fin i den knaldrøde farve og er simpel og basic – meget elegant. Fås også i hvid og sort. Nederdelen fra Day er en kjole, som jeg har skrevet om flere gange – se bare HERDen er også bare rigtig lækker og vil passe til så meget af mit tøj! Tiger of sweden accessories huen er i 100% lamuld og vil altså være i det lækreste, bløde kvalitet! Virkelig pengene værd. By Malene birger tørklædet er i den smukkeste blå farve i leopard mønster. 2nd day clutchen har jeg allerede klikket hjem, for jeg kunne ikke stå for den. Den er i 100% ko læder og har den perfekte størrelse. Ecco støvlerne har været et virkeligt bloggeritem – flere bloggere har brugt dem til flere anledninger med outfitbilleder, og det er ikke uden grund. De er SMUKKE : )

Hvis du er på udkig efter en Boozt rabatkode, kan du finde en HERBoozt er mit foretrukne sted at handle, fordi de har et stort udvalg af lækre varer, hurtig og gratis levering, gode rabatter, og så er der udsalgssortiment altså altid noget at komme efter. Jeg kan altid finde noget, som jeg ikke kan undvære, når jeg tjekker deres udsalg ud, fordi det bugner af gode tilbud! Det gælder både tilbud på lækre mærker, men rabatterne er også ret gode, hvor du tit kan finde lækre varer med 70% besparelse. Det er altid et udsalg, der vil noget, og derfor er Boozt efterhånden det eneste sted, som jeg lægger mine penge : )

På Boozt har du mulighed for at gemme dine favoritter ved at trykke på hjertet, når du er inde på et bestemt produkt. Det gør, at du har mulighed for at tænke over, om varen er noget, der er nice to have eller noget, som du need to have. Giver det mening? Det giver noget tid til at overveje produktet, og hvis produktet ikke lige nu er på tilbud, kan du løbende følge med i, om det senere kommer på tilbud. Det er altså smart, og det gør også, at jeg har ALT for mange produkter gemt, haha. Men det er i hvert fald en funktion, som jeg er glad for at bruge, og det er noget, som jeg kun kan anbefale dig at bruge.

Hvilken webshop er din yndlings?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *