Bukser til kvinder

Når det kommer til bukser til kvinder, så kan det godt være lidt svært at finde ud af, hvilken type bukser der passer bedst til én selv. Jeg kan kun anbefale at tage forbi en butik, prøve alverdens typer bukser og jeans og vurdere derfra, hvad der er mest optimalt for din kropstype. Du kan eksempelvis snyde dig til mere højde ved at iføre dig et par højtaljede bukser, da det får dine ben til at synes længere. Men der er alverdens typer for bukser, og det gælder bare om at hoppe i de bukser, som du føler dig mest tilpas i! Det er sådan set det vigtigste, og det gælder uanset, om du foretrækker skinny jeans, løse bukser, trompetbukser og andet : )

I nedenstående collage har jeg fundet lidt forskellige par bukser til kvinder, som du forhåbentlig kan få lidt inspiration af. Mange af bukserne er lidt pricey, men når det kommer til jeans, tasker, sko og jakker, foretrækker jeg at give lidt mere for god kvalitet, for det betyder bare så meget i sidste ende. Det er en investering, og det er penge givet godt ud. Eksempelvis med jeans og bukser kan det virkelig godt betale sig at finde et dyrere mærke og give lidt mere for dem, således du slipper for at have et par bukser, der mister facon og farve efter kort tid. Det er så trættende at iføre sig et par sorte jeans, som ikke længere er sorte. Nogle jeans og bukser mister virkelig hurtigt farve!

Et lille tip er at undlade at vaske dine jeans. De mister faconen af at blive vasket. Hvis du synes, at dine jeans lugter, kan det godt svare sig at smide dem en tur uden for, så de kan lufttøre. Det kan gøre underværker. Men hvis du ikke kan lade være med at vaske dine jeans, så sørg i det mindste for, at du gør det så lidt som muligt. Det skåner dine jeans, og det er både de og du taknemmelig for i sidste ende ; )

Læs også: Denim jakker til kvinder

I collagen har jeg samlet nogle af de nyheder, der er at finde i øjeblikket. Der er mange forskellige typer. Der er bukser i slim fit, bukser med afslappet pasform, bukser i stretch materiale og bukser i let stretch. Priserne spænder bredt. Der er tale om bukser til kvinder, der koster mellem 299.95 og 1800 kroner. Derfor skulle der gerne være lidt for enhver smag, stil og pengepung. Mærker såsom 2nd one, Stine Goya, Fransa og Inwear er repræsenteret i udvalget.

Hvis du gerne vil finde mere inspiration til bukser til kvinder, kan du se det store udvalg af bukser, jeans, nederdele og andet godt i Boozts udvalg af underdele HER! Der er mange lækre bukser at vælge imellem, og hvis du vil gøre det så nemt for dig selv som overhovedet muligt, så brug lidt tid på at filtrere din søgning, så du kun kommer til at se bukser i din størrelse, de farver du foretrækker og så videre. Det kan godt hjælpe, for det kommer til at spare dig tid, og du slipper for at forelske dig i et par bukser til kvinder, som alligevel ikke er i din størrelse.

bukser til kvinder dame damer unge jeans stine goya tilbud udsalg

AD-LINKS: 1. Diesel Women skinzee-high 0813E 1329,- // 2. 2nd one miley 010 navy pants 399,- // 3. Fiveunits angelie 238 navy jeggin pants 799,- // 4. Fransa zalin 1 pant 299,95,- // 5. Stine Goya rays 123 barragan silk 1800,- // 6. Inwear nica l pants hw 800,-

Mit yndlingsmærke, når det kommer til bukser og jeans, er helt klart Fiveunits. Lige siden jeg prøvede et par for første gang, har jeg kun iført mig Fiveunits jeans. De er perfekte, for kvaliteten er rigtig god, og så sidder de altså perfekt på mig! Det var bare et match made in heaven! De kan godt være lidt dyre, men tit kan de findes på tilbud eller kombineres med en rabatkode, således prisen bliver mere overskuelig. Inwear bukserne kan jeg se på Boozt har fået RIGTIG gode anmeldelser, så det kan være, at jeg skal forsøge mig med denne type bukser? Jeg har endnu ikke haft sådan nogle bukser, men jeg har længe ønsket mig nogle lignende, så lige nu overvejer jeg det gevaldigt. Bedømmelserne hvad angår Inwear bukserne er i hvert fald kun positive, så der bør være noget tale om det?

Hvis du gerne vil spare lidt penge på dit næste køb på Boozt, kan du bruge en rabatkode. Find rabatkoden HER!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *