Damemode – Forår anno 2018

Vi har førhen skrevet artikler til, hvad den modebevidste mand skal have på af vintertøj i år 2018. nu er det på tide, at vi forkæler de kære kvinder lidt. I denne artikel finder du derfor en gennemførlig guide til, hvad du skal iføre dig dette forår.

 

Modetendenser

I dette forår er modetendenserne lag på lag og forskellige teksturer. Desuden er mønstre et stort hit i denne sæson. Du kan derfor med fordel investere i en fin skjorte med unikke detalje såsom pufærmer, som stadig er in. Derudover er slå om kjoler stadig at se overalt. Så ejer du ikke allerede en slå om kjole, så er det i den grad på tide. Gå efter en mønstret en af slagsen, og meget gerne et blomstermønster. Desuden er lange nederdele i romantiske print populære. Graumann er et af de mærker, som laver unikke designs, som du kan se lige her. Graumann er især kend for deres lækre kvalitet og langtidsholdbare designs, som desuden passer til enhver begivenhed.

Sæsonens farve er gul. Og ikke bare hvilken som helst gul, men en sart gul. Gå derfor efter kjoler og overdele i denne gule nuance. Udover gul så er lyserød stadig meget hipt at iføre sig. Bomber jakken fra sidste år kan du stadig roligt tage på. Hvis du trænger til en ny en af slagsen, så gå efter en let oversized i rød eller beige, som Filippa K blandt andet har lavet.

Invester i god kvalitet

Uanset hvad du vælger at købe af tøj til foråret, så er det altid en fordel at investere i god kvalitet. Hellere købe et enkelt stykke tøj, som er af god kvalitet fremfor 5 stykker tøj, som ikke holder en tur i vaskemaskinen. Desuden er det en god idé at investere i klassiske og tidløst design, som man kan genbruge i hver sæson. Invester for eksempel i en sort, hvid og grå T-shirt, som man kan bruge året rundt. Hvis du investerer i et nyt lækkert item er det vigtigt, at du passer ordentlig på det. Undgå at det ikke får direkte sollys og bliver vasket i den rigtige temperatur.

Tårnhøj selvtillid

Uanset hvad man ifører sig, er det vigtigt at man plejer sin hud. En uren og tør hud kan ødelægge ethvert outfit, så sørg for, at du plejer din hud både morgen og aften. Mange kvinder vælger at springe hudplejen over om morgenen, da de ikke har tid og de ikke føler behovet et stort, da de jo har fjernet deres makeup aftenen inden. Men tænk blot på, hvor meget man kan svede i løbet af en nat, eller hvordan man gnider sit ansigt mod den bakteriefyldte hovedpude. Husk derfor også at rense din hud om morgenen. En flot hud giver bedre selvtillid, ingen tvivl om det, men hvis man er utilfreds med noget ved sit udseende, kan det også påvirke ens selvtillid. Hvis man er utilfreds med noget ved sig selv, så skal man gøre noget ved det. Nu om dage kan man få botox til at komme utilfredsheden til livs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *