Daniel Wellington dameur

Daniel Wellington er et brand, som kun bliver mere og mere populært med tiden. Brandet er stiftet af den svenske Filip Tysander for nogle år siden, hvor han blev inspireret af en mand, da han var en tur i Australien. Brandet er opkaldt efter den inspirerende mand og har siden stiftelsen været en kæmpe succes både i Danmark og i mange andre lande. Daniel Wellington fås både til herre og kvinder, og designet er meget minimalistisk og klassisk. Det gør, at urene er tidsløse og kan anvendes i mange forskellige sammenhænge og i mange år, for man trættes ikke af det simple og lækre look, som Daniel Wellington dameur har.

Jeg har tidligere skrevet om mit forhold til Daniel Wellington dameur HER, hvor jeg var lidt inde på, hvor lækkert mærket egentligt  er. Urene kan fås i forskellige farver, og det er muligt at skifte urremmen ud, hvis du har brug for et frisk pust. Designet af DW dameuret er meget stilrent og enkelt. Lige som jeg foretrækker det : )

Som sagt er der både en herre- og damekollektion af Daniel Wellington urene. Forskellen er størrelsen på urkassen, som er 40 millimeter bred ved mænd og 36 millimeter bred ved kvinderne. Det er altså en smagssag, hvad man lige foretrækker, og det gør det derfor muligt som kvinde at iføre sig et ur fra herrekollektionen, hvis man gerne vil have et ur med bred urkasse. Der er dog også forskel på remmens størrelse, så den skal du lige være opmærksom på, hvis du som kvinde køber et ur fra herrekollektionen og omvendt, hvis du som mand vil have et ur fra damekollektionen. I produktbeskrivelserne er remmens størrelse oplyst, hvorfor du bedre kan vurdere, hvad der egner sig bedst til dig.

Læs også: Sommerkjoler til damer

Jeg har længe godt kunne tænke mig mit eget Daniel Wellington dameur, og jeg kunne godt overveje, om det snart skulle være. Jeg tænker, at hvis jeg har ønsket mig en ting længe nok, så må det da være fordi jeg ikke kommer til at fortryde købet. Ikke? Jeg er virkelig vild med designet, og jeg har kun hørt godt om kvaliteten, så det er virkelig lækkert at få et smukt og elegant dameur til fornuftige priser.

daniel wellington ur ure kvinde mand dame udsalg rabatkode rabat

AD-LINKS: 1. Daniel Wellington classy sheffield ure schwarz 1.295,- // 2. Daniel Wellington CLASSIC BRISTOL Ure rosegoldfarben 1.495,- // 3. Daniel Wellington DAPPER SHEFFIELD ure silver-coloured 1.995,- // 4. Daniel Wellington SHEFFIELS ure braun/rosé 1.495 // 5. Daniel Wellington DAPPER ST MAWES ure rose gold-coloured 1.995 // 6. Daniel Wellington SHEFFIELD ure schwarz 1.495,-

Mine favoritter fra Daniel Wellington dameur er nr. 1, 2 og 5. Det er ikke altid, at DW er på tilbud, så jeg ved ikke, om jeg helt vil vente med, at de kommer på udsalg igen. Dog ved jeg, at der er lidt rabat at indhente ved at tilmelde sig Zalandos nyhedsbrev, hvor man får en rabatkode tilsendt med 100 kroners rabat. Du kan læse meget mere om det HER

Hvilken af de ovenstående ure er jeres favorit?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *