Dansk interiør bliver verdenskendt

I Danmark har vi et hav af interiørvirksomheder, og det skal vi være stolte af. Vi har en stil af design som går helt tilbage til vores gamle vikingerødder, og det kan verdenen godt lide. Nogle meget internationalt kendte mærker er faktisk danske. Herunder er navne som, Bloomingville, Ib Laursen, House Doctor, bObles og SmallStuff.

De danske børnemærker – bObles, Smallstuff og så videre

Når man tænker på bObles, tænker man på den fine skum elefant, det er da også med god grund. bObles elefanten er, ligesom alle andre bObles produkter, lavet af det slidstærke EVA-skum, som hverken ridser eller larmer. Skummet er også lidt blødt, så barnet ikke slår sig på legetøjet. Dette mirakuløse skum indeholder ingen gift- eller allergifremkaldende stoffer og ingen ftalater, som er et blødgørende stof der tilsættes plastic. Disse stoffer er desværre hormonforstyrrende, hvilket kan skade især drenge. bObles følger altså således de strengeste EU retningslinjer, EN-71, når det kommer til legetøjs produktion. Derfor kan du vide dig sikker, når dit barn leger med bObles produkter.

Smallstuff fokuserer derimod på tøj, igen er der fokus mere på kvalitet end kvantitet. Deres tøj er kun lavet af den bedste Oeko-Tex bomuld. På den måde har dit barn et naturmateriale på, som er blødt og dejligt at have på. Deres tøj har også matchende legesager, som igen er lavet af ypperste kvalitets materialer. Med disse to mærker får du et børneværelse som både inspirerer til leg, og ser pænt ud for de voksne på samme tid.

Smallstuff og bObles virker måske som to meget forskellige firmaer, men i virkeligheden er de begge meget ens. De lever begge for kvalitets materialer og inspiration til de lidt legesyge børn. Derfor laver de også begge produkter til børn, helt fra de er nyfødte indtil de er omkring 12 år. Altså kan du med garanti få allergifri materialer i de første 12 år af barnets liv. Det er en god start på livet.

De danske interiørmærker – Bloomingville, Ib Laursen, House Doctor osv.

Disse firmaer laver et hav af forskellige produkter, og det ville derfor næsten være synd at sammenligne dem med hindanen. Derfor bliver det opdelt, i hvilken type produkt der er tale om. Du kan finde et stort udvalg af brugskunst fra eksempelvis Ib Laursen, House Doctor og Bloomingville på www.dubuy.dk hvor de har over 100 forskellige mærker, inkluderende alle de mest populære både nationale og internationale.

Lamper fra danske mærker

Når det kommer til at lege med forskellige materialer til lamper, så er Bloomingville kongen. De har alle tænkelige materialer, som man kan bruge til at lave lamper med, fra guldmalet metal til glas til bambus og kork. Der er noget for enhver, når det kommer til Bloomingville lamper.

Når man kigger på Ib Laursen lamper, er det lidt en anden historie. Her vinder den minimalistiske stil, og mange af deres lamper er lavet af metal. Det gør deres produkter særdeles funktionelle, derfor er Ib Laursen kongen af funktionalitet indenfor lamper. Deres metal lamper kan holde til alt, hvad du kaster efter dem.

Til sidst er der House Doctor. Her leger de mere med udformningen og designet. Derfor er House Doctor kongen af design. Deres lamper bruger ofte materialer som messing og marmor, og i stedet for at lege med materialer har House Doctor valgt at ændre formen på deres lamper. Nogle af dem har helt vanvittige former, som ikke kan forklares, mens andre er så minimalistiske som det kan blive.

Kendte danske møbler

Under møbler er det svært at kåre en konge af hver af de tre kategorier. Bloomingville er igen minimalistiske i deres udtryk, mens de samtidigt laver lidt sjov med de gamle klassiske produkter. Derfor bliver Bloomingville kongen af møbeldesign, da alle deres ting ikke bare skal udfylde et job, men også ser brand godt ud imens.

Ib Laursen har derimod den fuldstændig modsatte ide, når det kommer til møbler. Deres produkter er rå og gammeldags, fuldstændig i takt med vores skandinaviske rødder. De bruger materialer som træ og metal, hvilket giver deres produkter den velkendte rustikke følelse, som vi elsker så højt. På grund af deres alternative materialevalg bliver Ib Laursen her kongen af materialer.

Sidst men ikke mindst er der House Doctor, de sigter efter minimalistisk funktionalitet, derfor bliver de også kongen af funktionaliteten. Deres produkter har lige præcis det der er brug for, for at det virker godt.

 

Alt det andet Bloomingville, Ib laursen og House Doctor er gode til – ure, tasker osv.

Når det kommer til alt det andet, som stadig er vigtige at have, så Bloomingville bliver endnu en gang design kongen. Nogle af deres tasker har print som monstre på cykler, nogle af deres ure er formet som dyr og deres øvrige ting er dejligt forskellige.

I denne kategori bliver Ib Laursen kåret som kongen af funktionalitet. Mange af deres ure har tydelige tal, så du nemt og hurtigt kan se klokken. Mange af taskerne er også lavet af kvalitets materiale, som er særdeles praktisk. Alle deres øvrige produkter har det de har brug for og ikke mere.

Når det kommer til House Doctor, kan man virkelig se at de fortjener at blive kronet som kongen af materialevalg. De har ure lavet af alt fra beton til metal, og deres tasker er alt fra flettet træ til normalt stof. House Doctor er gode til at lave produkter, der passer ind allevegne, mens de samtidigt har et unikt look som du nemt kan bruge i din indretning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *