Day Birger et Mikkelsen udsalg

Der er vist ikke mange, der er i tvivl om, at udsalget for alvor har ramt butikkerne og diverse webshops. Jeg elsker denne tid, for det bugner af udsalg over det hele, og procenterne bliver kun sat yderligere op med tiden! Lige som et rigtigt udsalg skal være : ) Det kan derfor tit godt betale sig at vente med at shoppe for meget i løbet af året til de tidspunkter – såsom sommerudsalget og januarudsalget – hvor det er muligt at købe en masse lækre styles med hjem til gode penge! Det forsøger jeg altid at huske på, så lige nu er jeg glad, for Day Birger et Mikkelsen udsalg er muligt at finde online såvel som i butikkerne.

På Boozt kan du lige nå få op til 50% på forskellige Day Birger et Mikkelsen styles. Du kan finde hele det store udvalg LIGE HERUdvalget af Day Birger et Mikkelsen består på nuværende tidspunkter af 400 produkter fordelt på tøj, sko, tasker og meget mere. Jeg er selv helt vild med universet hos Day Birger et Mikkelsen, da det rummer mange moderne og klassiske styles med fokus på kontrasterne. Det er et mærke, som tillader mange, fordi universet er så bredt, og der er lidt for enhver smag.

DAY er klart et af mine favoritmærker. Days popularitet steg markant, da der var nogle bestemte stoftasker, som blev lanceret for nogle år siden. I ved helt sikkert godt, hvad det er for nogle tasker, som jeg snakker om. Jeg har tidligere skrevet om dem HER og HERHvem har ikke haft et godt øje til de smukke og praktiske tasker? Jeg har stadig min og bruger den meget flittigt. Både som skoletaske, weekendtaske og shoppingtaske. Taskerne er så geniale, fordi de kan rumme så mange ting. Hvis du er heldig, kan du måske finde nogle af taskerne på tilbud lige nu : )

Jeg elsker, når der er Day Birger et Mikkelsen udsalg, for det er altid rart at indhente lidt rabatter. Mærket er lidt pricey i forvejen, så når der er 50% på forskellige Day styles, så gør det en verden til forskel. Så føler man godt, at man kan klikke lidt hjem, for der er ingen tvivl om, at man får noget lækkert kvalitet for pengene. Det er et brand, der ikke går på kompromis med stilen, designet eller materialerne, og det er ret lækkert.

Jeg har fundet mine seks favoritter blandt udvalget, men jeg kunne helt sikkert godt finde endnu flere, for nøøøj, hvor er det bare en masse godt. Det gode er, at der er stadig mange størrelser tilbage, så sandsynligheden for at falde over noget af Day Birger et Mikkelsen udsalget i din størrelse, er ret stor. Årh, fristende hva? Jeg har faktisk længe været på udkig efter en mere elegant og lækker taske, så jeg er begyndt at overveje, om tasken (nr. 4) ikke skulle klikkes hjem sammen med bomuldskjolen. Hvor fin er den kjole i øvrigt lige? Så lækker!!

Hvis du er interesseret i nogle af nedenstående styles, kan du klikke dig ind på de forskellige links, hvor du kan læse meget mere om produkterne. Kjolen og den fine blondeskjorte har især fået gode anmeldelser, så måske det kunne være noget for dig?

day birger et mikkelsen udsalg taske online tilbud rabatkode

AD-LINKS: 1. Day Birger et Mikkelsen day dandy 2999 1499,50,- // 2. Day Birger et Mikkelsen day makkah 2399 1199,50,- // 3. Day Birger et Mikkelsen day battie 1299 779,40,- // 4. Day Birger et Mikkelsen snake bag 999 499,50,- // 5. Day Birger et Mikkelsen fesi 1599 1039,35,- // 6. Day Birger et Mikkelsen majid pump 2199 1319,40,-

Flere af de ovenstående produkter fås i flere farver. Eksempelvis kan du også få den fine blondeskjorte i sort og navy. Den er fin i alle tre farver, så det er, hvad du er mest til – eller måske hvilken farve du savner mest i din garderobe. Jeg kan godt lide, at Day har flere styles, som er i snake materialer. Det gør sig både gældende med tasken og stiletterne. Det giver et eksklusivt look, som jeg er vild med.

Har I nogle favoritter blandt ovenstående styles, og skal I shoppe noget fra Day udsalget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *