Den mest effektive forkælelse af dine negle – negleforstærker

Vores negle må stå model til mangt og meget igennem vores hverdag, og der er mange faldgruber, som gør vore negle ekstra sårbare. Neglenes struktur er delvist bestemt af vores genetiske ophav og deres miljø. Det sidstnævnte omhandler både måden, hvorpå vi bruger neglene, men også hvordan vi giver neglene næring igennem hjælpende produkter og vores kost.

Hvis du føler, at dine negle har et behov for at blive forkælet lidt ekstra, så kan du først og fremmest gøre noget ved neglenes miljø igennem en negleforstærker. Disse produkter findes i et væld af variationer, som alle retter sig mod bestemte typer af negle, slid og formål.

De bagvedliggende årsager

Som nævnt er der tale om arv og miljø, når vi ser på vores negles velvære. Det genetiske aspekt kan vi dårligt nok gøre noget ved. Hvis vores forældre har haft tynde negle, som ofte har knækket, så har vi gode muligheder for selv at stå overfor samme problematik.

Vores miljø har også en effekt herpå. Hvis vores daglige arbejde inkluderer meget brug af vores hænder og fingre, så kan neglene sagtens nedslides på en daglig basis. Oveni dette påvirkes vores negle især også ved behandlinger – neglelak og kunstige negle kan nævnes som relevante her.

Hvad end årsagen til problemet er, kan én løsning dog være brugen af negleforstærker. Negleforstærkeren er en symptombehandling, som dog medvirker til, at neglene bliver sundere og stærkere, hvorfor de har mere modstandsdygtighed.

Forebyggelse af skader

Hvis du derfor vælger at benytte dig af negleforstærker, så skal det ikke blot ses som et plaster på såret. Negleforstærkeren gør din negle mere modstandsdygtige overfor udefrakommende påvirkninger. Hvis du derfor slider dine negle meget på dit daglige arbejde, så vil negleforstærkeren imødekomme denne slitage og mindske denne.

Stærke negle bliver nemlig slidt i meget mindre grad, end tynde og svage negle gør. Forkæl dine negle i den nærmeste fremtid med brugen af en negleforstærker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *