Den nye mode blandt danske drenge (og piger)

Tiden bringer altid nye trends, hvor de senere år ingen undtagelse har været. I dag ser vi nemlig nærmere på et koncept/interesse, som er eksploderet både blandt unge mennesker, men ligeledes også blandt voksne, dog nærmere som seere. Dette sker primært efter at DR slog deres seer rekord fra OL i sommers, første gang de viste dette på TV.

Vi taler selvfølgelig om gaming og esport. Den sport som uden tvivl har markant flest fordomme om usund levestil, samt ingen motion overhovedet. Dette er selvfølgelig stadig en væsentlig faktor blandt unge mennesker, som deltager i diverse lan arrangementer.  Et lan arrangement er hvor unge mennesker mødes over en weekend, hvor det primære formål er at spille så meget computer, som overhovedet muligt. Men det er det sociale aspekt af dette, samt underholdningsværdien som det her.

 

I takt med at interessen er steget for selve turneringerne, hvor der er større præmiepuljer på spil, så har både unge som gamle fået øjnene op muligheder som denne sport kan medføre. Om ikke andet, så ser vi en stigning i unge drenge, som drømmer om en aktiv karriere indenfor E-sport. Ligesom vi kender det fra unge drenge, som alle deler en fælles drøm om at blive professionelle fodboldspillere. Som tidligere nævnt, så slog DR3 alle rekorder, da de viste esport for første gang på landsdækkende fjernsyn forleden – en succes som blev taget godt imod af især det ældre publikum, som med gode kommentatorer fik øjnene op for denne spændende sport.

 

Sådan hjælper du dit barn i gang

Der skal være en balance i livet – computerspil skal ikke overtage alle andre hobbyer. Der skal stadig være fokus på uddannelse og skole generelt, men at starte stille ud og teste ens talent skader ikke. Efter den kommende konfirmation vil rigtig mange drenge ønske sig en ny computer, og her kan du som forældre gøre dem en god tjeneste ved at købe det rette grej.

 

Du skal ud at kigge efter en gaming computer, som kan det fornødne til at kunne komme i gang som gamer. Her vil webshoppen Scorpiongaming være et super godt bud på et sted at handle. Her kan du købe stationære gaming computere færdigsamlet, hvilket er en fordel hvis man ikke har super meget forstand på opsætning af sådanne computere.

 

Held og lykke til de unge drenge med den kommende esport karriere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *