DEN PERFEKTE GARDEROBE

Jeg plejer hvert år at gå mit klædeskab igennem for at danne et overblik over, hvilke items jeg har. På den måde kan jeg nemt finde ud af, hvad jeg mangler for at have den perfekte garderobe. Det er en fordel at have en garderobe, der er fyldt med mange basic items, da det gør det nemmere at tage noget lækkert tøj på hver gang. Med mange basic items kan du ligeledes krydse tøjet på kryds og tværs, således du har mange items i brug ugentligt i stedet for, at du har en samling af tøj, som du kun bruger engang imellem.

Jeg har selv været typen, der har samlet på forskellige bekædningsdele, som jeg har haft svært ved at style med andet tøj i min garderobe, og resultatet har altid været, at jeg ikke kommer til at bruge tøjet ofte nok, hvilket blot er en skam! Så jeg er bedre til at undgå impulskøb og købe, hvad jeg egentligt mangler for at danne den perfekte garderobe.

Den perfekte garderobe skal gerne rumme et par t-shirts, bluser, bukser, jakker, blazer, sko og kjoler i helt basic farver såsom grå, hvid og sort. Det gør det meget nemmere at style tøjet, for du vil nemt kunne pifte tøjet op med farver, smykker, tasker, makeup og så videre. Så det gælder om at danne et overblik over, hvad man egentligt har i garderoben, og hvad man så mangler!

Det er selvfølgelig forskelligt, hvordan man griber projekt “den perfekte garderobe” an, men med tiden og med en god portion tålmodighed vil man i sidste ende have en garderobe, som man er meget tilfreds med. Det gør altså, at tøjkriser ikke længere er hverdagskost, for du vil altid have noget i dit klædeskab, som du kan bruge!

Jeg har lavet en lille collage med lidt sjovere items at tilføje til den perfekte garderobe. Det er alle items, som er rigtig smukke og ikke mindst anvendelige! Det kan ofte godt være en god idé at investere lidt i tøjet, hvis man godt kan lide god kvalitet og lækre materialer, men mine ord er naturligvis ikke lov. Man skal gøre, hvad der falder én mest naturligt ind ;)

modetendenser

 

AD-LINKS: 1. CHEAP MONDAY FURIOUS JACKET 1.400 700,- // 2. ESPRIT COLLECTION DRESSES WOVEN 699,- // 3. GUESS JAYNA2/DECOLLETE 1.349 675,50 // 4. BY MALENE BIRGER MARINELLA 1.399,- // 5. BY MALENE BIRGER KALOTTE 999,- // 6. BUD TO ROSE MING 269,- // 7. PIECES MARNINA LEATHER CLUTCH CASTLEROCK 349,95 174,98

Cheap Monday Furious fax fur jakken har jeg beundret længe. Navy farven er så lækker, og det er en pels, som vil være så fin at iføre sig i denne årstid og ikke mindst til foråret. Det er en forfriskende og stilren farve, som vil gøre sig rigtig godt til forskellige outfits. Esprit kjolen er en kjole, som har den perfekte pasform. Den vil sidde rigtig flatterende på kroppen og give en meget fin figur, og hey, hvem elsker ikke det? Farven er så skøn, og jeg ville sagtens kunne se mig selv iføre den til foråret og sommeren. Kjolen former sig efter kroppen og vil være så fin med lidt smykker og stiletter til! Guess stiletterne er så feminine og smukke at se på. Jeg er så vild med de små sorte sten, som får stiletterne til at se meget eksklusive og luksuriøse ud. Guess er naturligvis også et mærke, som jeg forbinder med rigtig god kvalitet, så det er da klart, at jeg ville elske at forkæle mig selv med disse lækre stiletter! Jeg har tidligere skrevet om Guess stiletterne HERBy Malene Birger halskæden er en af de slags halskæder, som var meget in for nogle år siden. Dengang gik de under navnet choker, og det var mildest talt en tendens, der blev dyrket af de fleste! Det er klart, når det er en accessory, der får looket til at fremstå meget råt og fedt! Det giver noget kontrast til det fine og elegante. Armbåndet fra By Malene Birger med det metalliske look er jeg stor tilhænger af! Det er et simpelt og elegant smykke, som tydeligvis er meget populært, eftersom der er få på lager til trods for, at det er en nyhed! Bud to rose ming øreringe er klart mine favoritter, og jeg er SÅ forelsket i dem. De er enormt smukke og eksklusive, og ååårh, jeg må have dem!!! Clutchen fra Pieces er også rigtig fed med colour blocking looket. De er fremstillet af 100% læder og er altså i rigtig god kvalitet. Prisen er meget billig i forhold til, at clutchen er af læder, som kun bliver pænere at se på med årene.

Har I nogle favoritter iblandt ovenstående? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *