Den traditionelle cigaret er yt – og her er hvorfor

Årstallet ruller frem, og i takt med det skifter moden og trenden også. Det er ikke kun indenfor modeverdenen, at dette fænomen er i hyperaktiv udvikling. Det er det nemlig også indenfor tobaksindustrien. Rygere har i mange år været et jagtet folk, der gradvist i årtier er af en formindsket størrelse. Der er simpelhelt færre og færre danskere, der vælger tobaksrygning som en daglig hobby. Det er selvfølgelig gode nyheder for befolkningens overordnede sundhed, og det har til dels at gøre med, at den traditionelle cigaret er yt. Du har måske i den seneste tid set, at en ny form for rygning er kommet frem. Nemlig den elektroniske cigaret, der også går under navnet e-smøg og damper, og det har skabt en ny trend kaldet ’vaping’.

Såfremt du ønsker at komme i gang med et sundere og billigere rygningstiltag og være med på moden, så find startpakker her

3 områder, hvor e-cigaretten udmærker sig

Det er selvfølgelig ikke uden grund, at den konventionelle cigaret er på tilbagetog. Det er der mange gode grunde til, og det skal vi dykke dybere ned i her.

Du sparer op til 70 % på udgifterne ved at skifte

Økonomi er en væsentlig faktor for mange menneskers hverdag, og det gælder ikke mindst rygerne. Det er dyrt at opretholde en rygevane, og derfor var der mange, der skiftede til e-smøgen, da de indså, hvor mange penge de kunne spare på udgifterne – nemlig op til 70 &.

E-cigaretten er 95 % mindre sundhedsskadelig

En anden faktor, der er medvirkende til, at den almindelige cigaret ikke er så almindelig mere, er, at e-cigaretten er et mere sundhedsorienteret alternativ. I en nikotincigaret er der over 4000 forskellige ingredienser, hvor 53 af dem er direkte kræftfremkaldende.

Mulighederne ved den elektroniske cigaret er endeløse

Der er et utal af smagsvarianter i den e-juice, der er tilgængelig for kunderne. Du er altså ikke bundet af den samme smagsoplevelse, som du ellers er vant til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *