Denim jakker til kvinder

Denim jakker til kvinder – eller cowboyjakker – er meget populære i øjeblikket, og det forstår jeg godt! Kært barn har mange navne, men ikke desto mindre er det en god måde at tilføje noget råt og kontrastfyldt til outfittet. Denim jakkerne kan variere i udtrykket, så det kan være op til den enkelte, hvordan man foretrækker den. De kan fås helt enkelte, så det er muligt at få den helt klassiske denim jakke. Der er flere og flere denim jakker, som kan fås i et ret råt udtryk, hvor der er slid på jakkerne. De kan også fås med lidt pynt, som eksempelvis optræder ved henholdsvis Tommy Jeans og Only jakkerne.

Hvis du er til biker looket, kan det være en god idé at gå efter denim jakker med oversize form. Det ser lidt ud som om du har stjålet din kærestes jakke, hvis du er vild med boyfriend udtrykket. Denim jakkerne kan også snildt tilføjes med et andet denim item for at kombinere denim med denim looket, hvilket er ret populært i øjeblikket. De kan også sagtens sættes sammen med en fin sommerkjoler, så denim jakkerne er ret fleksible at style, alt efter hvilket look man er til : )

Læs også: Kjoler til foråret

Denimjakker til kvinder er perfekte som overgangsjakke, ligesom den er god at hive frem på de kølige sommeraftenener. De kan fås i forskellige former, alt efter om du er til oversize eller den figursyrede form, så er der rig mulighed for at finde den rette jakke, der passer til dig : ) Endnu en force ved denim jakkerne er, at de både kan anvendes som jakker og skjorter. Så du kan både kombinere den med en hvid t-shirt for at bryde looket, og du kan gå all in på denim looket ved at lyne eller knappe jakken op.

Det er helt op til dig. Prisen for denimjakkerne spænder fra 300 til 1700 kroner, så der er lidt for enhver smag. De er monsterpopulære i øjeblikket, så hvis en af de nedenstående jakker ikke er noget for dig, er udvalget endnu større på Boozt, hvorfor det er helt oplagt at tjekke udvalget ud og se, om der mon ikke er én blandt udvalget, der er lige noget for dig : )

denim jakke jakker til kvinder unge udsalg billige rabatkode

AD-LINKS: 1. Tommy Jeans tjm 90s unisex denim jacket 1700,- // 2. Line of Oslo oxford denim 1099,- // 3. Signature jakke cas 649.95 389.97,- // 4. Won Hundred dina trash 1500,- // 5. Only onlchrista dnm jacket bj 459.95 321.97,- // 6. Mango medium denim jacket 299,-

Jeg foretrækker min denim jakke helt simpel, så mine foretrukne jakker er modellerne fra henholdsvis Line of Oslo og Mango. Simpelt og virkelig lækkert, synes jeg. Denimjakken fra Tommy Jeans er også helt fantastisk, men jeg ved desværre ikke, hvor flittigt jeg vil få jakken brugt. Vil du være god til at style den i forskellige outfits, så synes jeg helt klart, at du skal købe den. For smuk er den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *