Denim nederdel med knapper

Der er ingen tvivl om, at denim nederdel med knapper er blevet meget populære. Jeg ved endnu ikke, hvad jeg synes om trenden, men det ændrer ikke på, hvor populære nederdelene er blevet! Det er ikke fordi jeg ikke synes, at de er super fine, for det er de bestemt. Der er noget virkelig chic over dem, men jeg tror bare ikke nederdelen vil klæde mig. Jeg går faktisk meget sjældent i nederdel, da jeg altid synes, at nederdelen halverer mine i forvejen korte ben, så det bryder jeg mig ikke ; )

Dog er jeg ret fascineret af trenden med denim nederdel med knapper, så jeg kunne godt overveje, om jeg måske skulle give det et skud. For de er altså super fine, og jeg har altid været glad for denim og cowboy stof, så det er bestemt en trend, som jeg overvejer at prøve af. Har I selv lagt mærke til, hvor populære de er blevet?

Det heldige ved trends, der rigtig bliver populære i modebilledet, er, at der hurtigt bliver designet fine nederdele til rigtig gode priser. De fleste af de nederdele, som jeg har fundet, koster omkring 300 kroner, hvilket bestemt ikke er særlig galt. Som jeg har nævnt HER, kan du tilmelde dig Zalandos nyhedsbrev og få en rabatkode på 100 kroner. Det vil sige, at du kan få en denim nederdel med knapper til omkring 200 kroner. Derudover er det en klar fordel, at Zalando tilbyder gratis levering og returnering, så hvis du er i tvivl om to størrelser, kan du klikke dem begge hjem og sende den ene nederdel retur helt gratis. Det er altså god service!

I denne omgang har jeg fundet ni forskellige denim nederdel med knapper. Det er for at vise et overblik over, hvor forskellige de smukke nederdele egentligt kan være. Der er enkelte nederdele med klassiske looks, så er der nogle nederdele med lommer, i forskellige farver og længder, så der er bestemt til forskellige stilarter, og de kan kombineres på forskellig vis.

Som sagt koster nederdelene gennemsnitlig 300 kroner, så det er bestemt ikke så galt. Typisk holder jeg mig altid til lækre high street alternativer, når jeg vil prøve trends af, for så er det ikke en million, som man fyrer af for en trend, som der er en risiko for, at man bliver træt af trenden.

denim nederdel med knapper skirt skirts cowboy

LINKS: 1. Warehouse Jeansnederdel cowboy nederdele dark wash 349 // 2. Topshop jeansnederdel cowboy nederdele middenim 299 // 3. Miss Selfridge jeansnederdel cowboy nederdele black 299 // 4. Glamorous jeansnederdel cowboy nederdele indigo 249 // 5. Vero Moda vmgrace mini skirts dark blue denim 259 // 6. Gap denim nederdel skirt medium wash 499 // 7. Topshop denim nederdel white 399 279 // 8. Vila Viliga dark blue denim 299 // 9. Topshop mid denim 349

Hvor fine er alle disse ovenstående styles af denim nederdel med knapper ikke lige? Mine favoritter er nr. 1, 4 og 8! Jeg elsker det fantastiske twist mellem det klassiske og moderne, som disse nederdele bærer præg. Total seje altså : )

Nederdelene er geniale, fordi de fås i så mange forskellige varianter og kan kombineres og styles på utallige måder. Det er en virkelig fleksibel nederdel, som vil shine ethvert look op! Jeg synes altid, at det er ret sejt og modigt, når pigerne har denne type nederdel på. For egentligt er den ret klassisk, men alligevel kræver den lidt mod, synes jeg! Den er meget opmærksomsvækkende på en virkelig positiv måde! Jeg er i hvert fald blevet helt vild med den. Den er virkelig vokset på mig. Den kan jo styles helt klassisk med en hvid strik eller t-shirt, hvis det er det, som man har lyst til. Støvler, ballerina, sneakers – whatever : ) Mulighederne er uendelige.

/AFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *