EFTERÅRETS TENDENSER 2014 #2

Jeg har tidligere skrevet om efterårets tendenser 2014 her, og nu vil jeg komme ind på flere modetendenser, som du kan finde moderne her i efteråret. I sidste indlæg var der fokus på strik, navy og store oversize herrefrakker, som går under knæet. Denne gang vil der være fokus på lidt flere ting, og hvis det er et succes at skrive om efterårets tendenser 2014, vil jeg gerne lave endnu et indlæg om det : ) Jeg synes også selv, at det er meget hyggelige indlæg at lave. Det er tydeligvis ting, som man ubevidst har bidt mærke i, for det ses flere og flere steder.

For det er nemlig ikke altid særlig let at finde ud af, hvad der er in, og hvad der ikke er. I sidste indlæg påpegede jeg op til flere gange vigtigheden i at tage de modetendenser til sig, som man både kan lide og passer til én, for det stråler meget hurtigt ud af dig, hvorvidt du føler dig komfortabel i tøjet eller ej. Og så er der jo heller ingen grund til at tage alle modetendenser slavisk til dig, hvis du ikke føler for det. Mode skal være sjovt, så leg med det og hav en fest : )

I de her indlæg om efterårets tendenser 2014 lægger jeg vægt på at flere forskellige items inden for modetendensen, således det lægger op til, hvor meget man selv kan tolke på moden og finde det, der stemmer overens med egen smag og stil. Små detaljer af modetendenserne kan også gøre en hel forskel og få et basic og simpel til at se gennemført og lækkert ud! Det er faktisk også detaljerne, der gør det sidste, så det kan i hvert fald kun være en force at tænke over det hele. Fine smykker, lakerede negle osv.

Lad os kigge på mere på efterårets tendenser 2014. I dette indlæg fokuseres på farven nude, som er ret anerkendt i år på negle – her gælder det generelt farver såsom nude, cream og brun. Mønster og sporty er igen populært i år, og derfor har jeg taget forskellige beklædningsdele med i collagen, så I kan inspireres og få et overblik over, hvordan man kan tage modetendenserne til sig.

efterårets tendenser 2014 nude farve farven modetendenserDU KAN KØBE OVENSTÅENDE NUDE FARVEDE ITEMS HER

1. AX PARIS CHIFFON OVER LAY JEWEL DRESS TIL 299 KRONER // 2. MISS SELFRIDGE CASINO SANDAL TIL 699 KRONER // 3. MISS SELFRIDGE JÁDORE SLOGAN TIL 179 KRONER // 4. OPI DID YOU EAR ABOUT VAN GOGH? TIL 135 KRONER

Farven nude er i særdeles grad en populær farve her til efteråret. Det gælder især på negle, og det er en af de modetendenser, hvor jeg synes, at alle kan følge med. Der er intet finere end nude farvede neglelak på neglene, da det får neglene til at fremstå meget fine og elegante. Nude farvede stilletter og støvler har alle dage været populært, fordi det som bekendt giver længere ben. Miss Selfridge er faktisk en nyhed hos Nelly. Det er et mærke, som de lige har fået ind i deres sortiment, og jeg tænker, at det er et af de mærker, som man bliver nødt til at holde øje med, for stiletterne og clutchen fra Miss Selfridge er da ret lækre, er de ikke? : )

PS. Bemærk lige navnet på neglelakken. Er der noget bedre, end når virksomheder bruger humor og har fokus på det grafiske? Nej, det tror jeg næsten ikke!

 efterårets tendenser modetendenser 2014 mønsterDU KAN KØBE OVENSTÅENDE MØNSTREDE ITEMS HER

1. PIECES MUKIS LONG SCARF TIL 154 KRONER // 2. MINIMUM CLARA SWEAT TIL 599 KRONER // 3. NLY SHOES PRINTED PLATFORM SANDAL TIL 279 KRONER // 4. VILA CONTENTA SKIRT TIL 199 KRONER

Mønster er ret populært i år, og det er især lækkert, hvis man kombinerer forskellige mønstre sammen. Det kræver nok lidt mod at kaste sig ud i denne modetendens, tænker jeg, for jeg vil fx have svært ved at se, hvornår mønster på mønster fungerer, og hvornår det bare ser helt kikset ud. Jeg tror, at mine forsøg med at kombinere ville ende ud i det sidste ; ) Jeg elsker selv, når andre kører looks, hvor de sammensætter forskellige mønstre sammen, for det kan virkelig se lækkert og eksklusivt ud, men.. altså… Det er altid noget andet, når jeg så selv skal forsøge ; )

 efterårets tendenser modetendenser 2014 sporty look detaljer elementerDU KAN KØBE OVENSTÅENDE SPORTY ITEMS HER

1. URBAN CLASSICS SWEATJAKKE TIL 299 KRONER // 2. RIVER ISLAND LÆDERNEDERDEL TIL 799 KRONER // 3. OBJECT OBJRAMI NEDERDEL TIL 207 KRONER // 4. NLY SHOES SNEAKER TIL 279 KRONER

Modetendensen med sporty detaljer har været in længe efterhånden, og det bliver den ved med. Med denne tendens er det meget fedt og nemt at kunne skabe nogle kontraster i ens hverdagslook, hvor man kan bryde de sporty detaljer med det fine, feminine look. Only kjolen vil være SÅ rå og rocket med nogle sorte, chunky hæle. Nederdelen fra River Island synes jeg har en helt gennemført styling på modellen, det ser virkelig lækkert og fedt ud : )

Jeg håber, at det har givet et godt overblik. Hvis I synes, at det vil være fedt med endnu et indlæg om efterårets tendenser 2014, må I sige til. Har I nogle modetendenser i år, som er jeres favorit? Er der nogle, som I anser som værende et no go? ; ) Så sig til, det er altid sjovt at høre, hvad folk tager til sig, og hvad man absolut aldrig ville iklæde sig.

Omvendt har jeg efterhånden også prøvet et par gange, at der har været nogle modetendenser, som jeg har tænkt aaaarh til, og så har jeg alligevel vænnet mig til det og så tænkt: OK, det kunne jo egentligt godt gå an ; ) Det er sjovt, hvordan man kan blive SÅ påvirket af reklamer, hinanden og så videre ; ) Puha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *