EFTERÅRETS TENDENSER 2014 #1

Synes du, at det er uoverskueligt at finde ud af, hvilke modetendenser der er in i efteråret? Mangler du et overblik over, hvad du skal købe og iføre dig i det smukke efterår, så er du havnet på det rigtige sted. Dette indlæg giver dig et overblik over efterårets tendenser 2014, så du kan blive mere klar!

Dette efterår indebærer mange strik, store oversize frakker, pelsjakker, nude og navy farver, masser af pangfarver og sporty elementer. Der er masser at tage fat på, så tag de modetendenser til dig, som passer dig. Det vil give dig det bedste outfit, for det skinner igennem på dig, hvorvidt du er tilpas og selvsikker i det, du har på.

Der er ingen grund til at diktere efterårets tendenser 2014 fuldstændigt, da det er en sjældenhed, at alle modetendenser lige falder i ens smag. Personliggør dit efterår ved at håndplukke, hvilke modetendenser du kan lide og  hviler i. Bliv inspireret af, hvad du ser i butikkerne, på nettet og på gadebilledet – sådan får du det bedste ud af efterårets tendenser 2014.

Det følgende består af forskellige idéer til, hvordan du kan få modetendenserne ind i din perfekte garderobe. Det skal ses som inspiration, og der er et endnu større udvalg at finde på Nellys webshop, så gå ind på jagt! Tit handler det om at tjekke udvalg ud uden nogle form for forventninger eller krav, for så kommer du ikke til at begrænse dig selv i din søgen.

Jeg kommer til at dele indlægget op, så der ikke bliver for meget af det gode ; ) Jeg håber, at dette indlæg og de kommende vil kunne bruges!

eftårets tendenser 2014 strik rullekrave dame modetendenser

DU KAN KØBE OVENSTÅENDE STRIKKE HER:
1. SAMSØE SAMSØE MARC T-NECK TIL 999 KRONER 2. SELECTED FEMME FLUFFY KNIT TIL 399 KRONER 3. VERO MODA ENGLE DROP BACK KNIT TIL 179 KRONER 4. HILFIGER DENIM SALLY STRIKTRØJE TIL 799 KRONER

Det seje ved alle strikkene er, at de faktisk er kombineret med flere modetendenser. Samsøe Samsøe strikken har rullekrave, Rut&Circle har mønster, Vero Moda strikken har en vildt lækker og feminin v-udskæring i ryggen og Sally&Circle har det sporty look. Alle fire strikke kunne jeg vildt godt tænke mig at have hængende i min garderobe, da det er nogle lækre strikke, som er pæne at se på. Desværre synes jeg nemlig, at strikke kan være  enkle og kedelige, men det er ovenstående strikke ikke! De er superfine på hver deres måde og er meget fleksible i forhold til styling, tænker jeg. Strikken fra Vero Moda ville også være noget, som man ville kunne iføre sig til festligheder. Man skal bares sørge for at tone resten en smule op, så vil den være superfed!

 navy efterårets tendenser modetendenser 2014

DU KAN KØBE OVENSTÅENDE NAVY ITEMS HER:
1. JACQUELINE DE YONG TROY GRADIANT ISSUETANK TIL 79 KRONER 2. BELMONDA SJAL CASHMERE BLEND SCARF TIL 799 KRONER 3. SUGARFREE SHOES BOBO TIL 399 KRONER 4. RIVER ISLAND CURVED CUTABOUT TOTE HANDBAG TIL 349KRONER

Navy er en af de farver, som er meget dominerende i efterårets tendenser 2014. Ovenstående items er mine bud på, hvordan man kan kombinere navy i sit outfit, og det er lige så meget for at vise, at man ikke nødvendigvis behøver at købe en stor navy frakke, et par navy bukser – altså noget stort. Det kan sagtens også være en super smart top eller tilbehør, som kan tilføje noget navy til looket. Navy tørklædet fra det svenske Filippa K er forresten i 80% uld og 20% kashmir – virkelig lækkert halstørklæde!

efterårets modetendenser tendenser 2014 frakke herreinspireret herrefrakker oversizeDU KAN KØBE HERREFRAKKER HER:
1. VILA VIKALU LONG COAT TIL 399 KRONER 2. FRENCH CONNECTION PLATFORM FELT FUR COLLAR COAT ASIA TIL 1.995 KRONER 3. ICEPEAK TIINA HARDSHELL JAKKE TIL 949 KRONER 4. SOMEDAYS LOVIN THE VENKMAN WOOL COAT TIL 1.495 KRONER

Herrefrakker, herreinspireret frakker, oversize frakker – you name it! Det er i hvert fald en af de helt store modetendenser her i efteråret, og de skal helst gå under knæet! Ovenstående frakker er mine fire bud på, hvad man kan iføre sig som et af efterårets tendenser 2014. Min yndlingsfrakke er af Somedays lovin, som faktisk er et mærke, jeg først lige er stødt på. Det er et australsk mærke, og deres udgangspunkt lyder så spændende! De to første frakke var henholdsvis Vila og French Connection er mine favoritter, men jeg har altid været stor tilhænger af det feminine, fine og elegante univers, som man kan finde hos French Connection. Deres enkle og klassiske designs bliver bare aldrig kedelige!

I næste indlæg om efterårets tendenser 2014 vil jeg komme ind på endnu flere trends, der er til at finde i den kommende årstid. Jeg synes personligt også selv, at det er rart at få et overblik over det hele, og så kan man jo vælge og vrage, som man vil! Har I nogle modetendenser, som er jeres favoritter?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *