EFTERÅRSJAKKER TIL KVINDER 2014

Hvis du stadig leder efter efterårsjakker til kvinder 2014, så håber jeg, at dette indlæg kan gøre dig klogere på dit valg af efterårsjakke. Det er nemlig ikke helt nemt at finde den perfekte efterårsjakke, da den både skal være praktisk, pæn at se på, komfortabel og varm! Og hvordan kan man lige få alle de egenskaber til at hænge sammen og udgøre den ultimative efterårsjakke?

For den skal jo heller ikke være for varm at have på, men samtidigt skal den kunne klare regnen! Jeg har fundet et par efterårsjakker til kvinder 2014, og nogle af efterårsjakkerne er måske lidt mere praktiske end andre. Jeg er fx ikke særlig praktisk anlagt, hvilket man nok altid kan se på mit valg af efterårsjakker, ha ha. Men altsååå, sådan er det ; )

De efterårsjakker til kvinder 2014, som jeg har fundet, er tydeligt præget af de nuværende modetendenser, der er i denne sæson. Der er masser af faux / fake fur, biker jacket, teddy materiale og ikke mindst badekåbesnittet ; ) Jep, lidt af det hele, og det skal der også være plads til. Lad os springe ud i det!

NOTION 1.3 PERSIAN FAUX FUR  efterårsjakke kvindeNOTION 1.3 PERSIAN FAUX FUR  kvinde efterårsjakke
VERO MODA TRIA VINTERJAKKER KOSTER 599 KRONER OG KAN KØBES HER

Notion 1.3 har lavet den mest undervurderet og geniale efterårsjakke til kvinder 2014! Det er en biker jakke, som består af faux / fake fur, som er blødt og behageligt at have på. Hvis man så bliver træt af den falske pels, eller man tænker, at det ikke er så praktisk, når det regner, kan jakke vendes. Så har man en hel almindelig (praktisk) efterårsjakke på uden pels! Smart, ikke?? Den er vanvittig smuk at se på og er ret gennemført!

efterårsjakke kvinde GLAMOROUS OVERSIZED LINED BIKER JACKETGLAMOROUS OVERSIZED LINED BIKER JACKET efterårsjakke kvinde
GLAMOROUS OVERSIZED LINED BIKER JACKET KOSTER 433 KRONER OG KAN KØBES HER

Hvis du drømmer om en Acne Velocite, men ikke ligefrem har råd til en, er denne efterårsjakke til kvinder 2014 et perfekt alternativ! Den er lige så rå og fed i modellen og har nogle ret lækre detaljer. Behagelig at have på, asymmetriske lynlåse, bælte, oversize! Jep, en ret fantastisk efterårsjakke i en biker udgave! Bemærk forresten prisen – ret overskuelig, ikke??

RIVER ISLAND COLLOSSAL FUR COAT efterårsjakke kvindeRIVER ISLAND COLLOSSAL FUR COAT kvinde efterårsjakke
RIVER ISLAND COLLOSSAL FUR COAT KOSTER 962 KRONER OG KAN KØBES HER

River Island har lavet den lækreste og smukkeste efterårsjakke! Fantastisk fin og feminin pelsjakke i lyserød, som har den perfekte længde og pasform. Hvis man er til leopard mønster, kan den faktisk også fås i de farver! Det er klart min favorit af de her efterårsjakker til kvinder 2014, som jeg har fundet frem. Jeg kunne i hvert fald sagtens se mig selv i den, fordi den er så pæn at se på – og den er et rigtig fint alternativ til de mange andre dyre pelsjakker, som er ret populære lige nu!

NOTION 1.3 TEDDY LONG COAT efterårsjakke kvindeNOTION 1.3 TEDDY LONG COAT kvinde efterårsjakke
BARNEY’S ORIGIANLS SNOWBOARD TEDDY FUR COAT KOSTER 625 KRONER OG KAN KØBES HER

Så har vi den klassiske teddyjakke, som er meget populær i øjeblikket. Jeg har tidligere skrevet om Ganni teddy coat her, som er meget velset i blogland. Det er en yderst populær efterårsjakke, som også har en pebret pris, så hvis man ikke har mulighed eller lyst til at betale så mange penge for Ganni Teddy coat, er ovenstående efterårsjakke fra Notion 1.3 en mulighed! Den har samme snit med et bredt bælte i taljen og store lommer. Efterårsjakken fra Notion 1.3 kan fås i to farver: benhvid & brun.

NOTION 1.3 FURY BIKER JACKET kvinde efterårsjakkeNOTION 1.3 FURY BIKER JACKET efterårsjakke kvinde
ASOS TEXTURED BONDED BIKER JACKET WITH BORG COLLAR KOSTER 817 KRONER OG KAN KØBES HER

ASOS står også bag ovenstående biker jakke, som er i en klassisk sort farve med faux / fake fur på kraven. Det er ret rå og smart at se på, og så har den fantastiske detaljer! Jeg elsker, når mærker tør springe ud i specielle og anderledes designs, og det synes jeg ovenstående model fra Notion 1.3 er et fantastisk eksempel på!

Fem fantastiske bud på lækre efterårsjakker til kvinder 2014 – har I en favorit?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *