Få hjælp til at finde de helt rigtige smykker

Det kan være svært at vælge, skal øreringene være sølv eller guld? Skal de have sten eller være helt enkle? Når du surfer på nettet, eller er hos guldsmeden, så kan du hurtigt komme i et dilemma. Der er så mange smykker at vælge imellem og i mange forskellige farver, men du har jo ikke råd til at købe alle smykkerne, så du må vælge.

Hvilke smykker skal du gå efter?

Har du ikke helt styr på, hvilken hudtone eller hårfarve, der går bedste til de forskellige smykker, så er der hjælp af hente nedenfor.

 

Din hudtone

Noget af det første du kan gøre er at finde ud af, om det er kolde eller varme farver, der passer bedst til dig. Dette vurderes bedst ved at se på din hudtone – er den varm eller kold? Hvis du har en varm hudtone, så vil din hud have gule undertoner, og du vil have let ved at blive brun. Den kolde hudtone har i stedet en blå undertone, og du har sværere ved at blive brun, men let ved at blive solbrændt. Varme farver vil være flotte til en varm hudfarve, og de kolde farver vil være flotte til den kolde hudfarve. Scrouples smykker har både varme og kolde farver i deres smykke kollektion, der vil derfor være rig mulighed for at finde dit næste armbånd eller øreringe der.

 

Din hårfarve

Din hårfarve kan også spille ind, ift. hvilke smykker der vil passe til dig. Er du rød- eller platinblond, sortblå, hvid eller leverpostejsfarvet, så vil det være de kolde farver, som vil passe bedst til dig. Er din hårfarve mere gyldenblond, sort, gyldenbrun eller kastanjebrun, så vil det være de varme farver, som vil passe bedst til dig.

 

Er du fortsat i tvivl, så kan det hjælpe at hænge smykket op til ansigtet, og derved se om smykket giver liv til ansigtet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *