Få inspiration til sommergarderoben

Er du også en af de mange, der elsker en ny og frisk sommergarderobe? Så kan du roligt læne dig tilbage og få lidt inspiration til sommerens trends og tendenser.

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og garderoben er måske dynget til med store strik og mørke farver. Det må betyde, at det er tid til en garderobeudskiftning!

Klare farver

Sommeren er spækket med masser af farver, og jo klarere de bliver jo bedre! Sommerens største farvehits bliver gul, rød og lilla. Alle lækre farver, der udstråler masser af energi og overskud, og hvem vil ikke gerne udstråle netop dette? Det kan for nogen være svært at lægge de sorte og mørke nuancer på hylden, men dette år er det ifølge modebilledet nødvendigt for at følge modebranchens tendenser i 2018.

De klare farver må meget gerne kombineres og bæres sammen på kryds og tværs. Her sætter kun fantasien grænser. Men modig skal man da være.

 

Print

Modebilledet er vilde med print i 2018, og dette påvirker selvfølgelig også sommergraderoben. Hvilket som helst print er accepteret, så slå dig løs og hop i dit yndlingsprint. Ligesom farver må print gerne kombineres på kryds og tværs, hvilket er en vild og modig tendens i 2018.

 

Sommerkjoler

Enhver sommergarderobe skal indeholde en eller flere sommerkjoler! Sommerkjolerne er gerne luftige og kortærmet. Da modentendensen er farver og masser af print er dette en oplagt mulighed, når du skal vælge din sommerkjole. Vælg sommerkjolen i klare farver og/eller med print og følg trenden. Det fede med sommerkjolen er, at den både kan bruges til sommerfesten eller til hverdagsbrug. Style sommerkjolen med en lækker taske og et par stilletter og du er klar til fest, eller style sommerkjolen med et par sandaler og du har det perfekt sommerhverdagslook. En super anvendelig sommertrend!

 

Solbriller

Solbriller er et absolut must til sommergarderoben! Vi har set cateye solbrillen i modebilledet i et stykke tid nu, og denne trend fortsætter i 2018. Hvis du vil være med på den helt store modetendens i år 2018, skal du iføre dig et par smalle cateye solbriller, som har masser af kant og karakter. Den smalle og næsten futuriske cateye solbrille bliver et kæmpe hit i sommermodebilledet.

 

Bæltetasken

Bæltetasken er endelig blevet international! Vi har set den lækre og anvendelige bæltetaske i et stykke tid på mode i Danmark, men nu har den endelig fået en plads på den internationale scene. Om sommeren er en taske en nødvendighed! Bæltetasken er helt perfekt, da den både er anvendelig på byvandring, strandtur, festival og mange andre anledninger. På den internationale scene bæres bæltetaske, hvor den traditionelt set hører til, om maven, i stedet for over skulderen, som vi har set det i Danmark.

 

Student til sommer?

Er du en af de mange, der bliver student til sommer og endelig kan ånde lette op? For de fleste studiner er det super svært at finde det perfekte studenteroutfit til den store dag. For mange er studenterkjolen et must. Hvis du er en af dem, skal du vælge en hvid sommerkjole med masser af detaljer. De mest dominerende detaljer til den hvide studenterkjole er blonde- og flæsedetaljer. Flæsedetaljen er en generel tendens i modebilledet 2018, og helt sikkert en vinder når det kommer til studenterkjoler.

Er du derimod ikke en kjolepige, kan et par jeans og en hvid bluse være mindst lige så fint og festligt! Dit studenteroutfit skal afspejle dig og dine egne tendenser. Vil du derimod følge modetendenserne, er en bluse med print et oplagt valg. Som nævnt før er print en stor trend i 2018, også selvom printet ikke er på en farverig bluse, som modebilledet ellers anbefaler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *