Festival 2015 tøj

Nu begynder sommeren for alvor. Vejret er begyndt at vise sig fra sin gode side, og solen skinner endeligt, samtidigt med, at temperaturet er varm og lækker. Det betyder også, at der er mange, der skal til festival! Der er rigtig mange gode festivaler at tage til i Danmark. Skanderborg Festival, Roskilde Festival, Tinderbox Festival, Northside Festival og så videre! Der er en række gode festivaler, og hvis du skal af sted, men ikke aner, hvad du skal iføre dig, kan du finde inspiration til Festival 2015 tøj!

Hvis dette indlæg bliver et hit, vil jeg selvfølgelig lave en række af disse indlæg til dem, der skulle finde det interessant. Jeg synes altid, at det er super interessant at se streetstyle for festival 2015 tøj, for der er altid mega lækre og seje outfits blandt folk, der er på festivaler! Jeg er helt vild med festivalstilen, og der er virkelig nogle, der klæder sig stilfuldt på til festivaler med rå detaljer og lidt boheme detaljer. Super chic!

I første omgang er fokus i hvert fald på dette indlæg med festival 2015 tøj, og vi vil se nærmere på et look. Det er altid sjovt at lave indlæg, hvor man tager udgangspunkt i et look og finde tilsvarende items. Det var ikke helt nemt, men der er lidt inspiration at hente. Fx synes jeg lidt, at det er mere praktisk og lækkert at iføre sig et par Ilse Jacobsen gummistøvler! De er nemlig super lækre, fordi der ikke kun er fokus på det praktiske, men designet er også vildt lækkert. Funktionelt og lækkert : )

Det lækre ved disse items er, at der er meget fokus på basic, så hvis man har disse beklædningsdele med til festival, kan man kombinere det med andre basic items og skabe nye og fine outfits. Lad os se på collagen med inspiration til festival 2015 tøj;

festival tøj 2015 look outfit inspiration stil zalando

LINKS: 1. ANNA FIELD TUNIKAER OFFWHITE 249 // 2. SAINT TROPEZ SHORTS BLACK 299 // 3. ANNA FIELD ARMBÅND BEIGE/ROSE/WHITE 99 // 4. PIECES PCETIKKA HÅR TILBEHØR SILVER COLOURED 99 // 5. ILSE JACOBSEN RUB2 GUMMISTØVLER SHORT RUBBERBOOTS 899 // 6. TOM TAILOR ZOE SKULDERTASKER SORT 299

Synes ovenstående outfit er meget lækker og gennemført. Total festivalstil! Jeg elsker, at man er gået all in på glitter og accessories! Det er klædeligt og lækkert! Det, der er så karakterisk ved festivalstilen, er, at det er sommerligt, basic og fokus på tilbehør! Er ikke i tvivl om, at festival 2015 tøj inspirationen bliver et hit i år, så snart der bliver delt nogle streetstyle billeder! Det bliver altid bedre og bedre hvert år, og ovenstående collage er også ret inspirerende, synes jeg!

/AFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *