Festkjoler med blonder

festkjoler med blonder kjoler billige flotte udsalg rabatkode til kvinder dame ganni samsøe

AD-LINKS: 1. Baum und Pferdgarten eunice 1899 1234,35,- // 2. Ganni larkin lace 1599 959,40,- // 3. Ganni ayame lace 1299 779,40,- // 4. Day Birger et Mikkelsen day neve 1899 949,50,- // 5. Samsøe & Samsøe becks dress 7368 800 480,- // 6. Cream lori dress 899,95 584,97,-

Mangler du festkjoler med blonder? Så er det med at udnytte, at der stadig er januarudsalg på Boozt! Alle ovenstående festkjoler er sat ned, og der er besparelser op til 50% på disse kjoler. På Boozt kan du finde et meget større udvalg af det store udsalg, og der kan du finde tøj, sko og tasker med 70% besparelser! Der er ingen tvivl om, at udsalget nærmer sig slutspurten, og mange ting bliver hurtigt udsolgt nu, fordi der er så gode besparelser!

De seks kjoler, der kan findes i collagen, er alle super fine, i god kvalitet og fra lækre brands! Der er klart fokus på kvaliteten, hvilket også afspejles i prisen, men der er som sagt meget mere at finde på Boozt. Uanset om du er på udkig efter festkjoler med blonder, chunky støvler eller frakker.

Læs også: Sorte støvler til under 500 kroner

Den første festkjole med blonder er fra Baum und Pferdgarten. Den er fra det danske brand og er lige nu sat ned med 35%. Kjolen består af to dele – selve kjolen med hæklede blonder og en underkjole, som medfølger. En virkelig feminin og elegant kjole, som har de fineste blonder. Meget klassisk og lækker kjole!

Den elegante larkin lace festkjole fra Ganni er meget populær på Boozt. Der er på det seneste solgt 56 kjoler af denne model, og der er rigtig gode anmeldelser af kjolen. Den koster 959,40 kroner lige nu, og der er dermed en besparelse på 40% i øjeblikket. Der er ingen tvivl om, at det er en bestseller på Boozt.

Modellen ayame lace kjolen fra Ganni er lige så fin og endnu mere populær! 77 solgte for nyligt og mange positive bedømmelser! Kjolen fås i to farver, og begge farver er sat ned med 40%. Der er ingen tvivl om, at Ganni er et brand, der er meget populær på Boozt! Så hvis du er til festkjoler med blonder, er det helt klart Ganni, som du skal tjekke ud. Det er et brand, der er virkelig dygtig til at lave tøj, der klæder kvindekroppen og får kvinden til at føle sig rigtig tilpas i deres lækre og elegante univers!

Læs også: Ganni udsalg på Boozt

Day Birger et Mikkelsen day neve festkjolen er der halv pris på. Det er en smuk festkjole med et a-linje snit og har de fineste hæklede blonder. Det er et meget smukt design, for hvis du zoomer ind på blonderne, kan du se, hvor detaljerede og flotte de er. Det er bestemt også en af de festkjoler, der er meget populære på Boozt. Day er et anerkendt og lækkert brand, og deres kollektioner er altså smukke! Denne festkjole med blonder er ingen undtagelse!

Samsøe & Samsøe festkjolen med blonder er i lækker, sort sag. Den har den smukkeste åbne ryg, og der er de fineste blonder rundt omkring på kjolen, som er hæklede. Det er den billigste kjole blandt de seks, der er repræsenteret i indlægget, da kjolen koster 480 kroner og er sat ned med 40%. Det er en meget sikker sag, for den er sort. Det vil sige, at det er en meget klassisk og tidsløs kjole, som man altid kan hive frem, når man skal til festlige begivenheder. Du kan altid style kjolen med et par røde læber, smykker, lækre stiletter og en fin taske til. Så er du good to go!

Cream lori dress er en meget fin og bedårende festkjole, som er sat ned med 35% og koster 585 kroner. Farven er mørkegrå, og den har pailetter syet på kjolen. Total fin festkjole. Endnu en ting, der er god stil ved denne festkjole, er, at den fås op til størrelse 44. Det synes jeg lidt er en sjældenhed, så hvis du er på udkig efter festkjoler i store størrelser, så er dette festkjolen for dig!

Hvilken en af ovenstående festkjoler med blonder er din favorit? Jeg foretrækker personligt selv de to første kjoler fra henholdsvis Ganni og Baum Pferdgarten! : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *