Fire sparetips til den modebevidste kvinde

Shopping kan være en dyr hobby, hvis man udelukkende køber modetøj og designertøj i den høje prisklasse. Der er gudskelov mulighed for at holde sit forbrug nede på et fornuftigt niveau, hvis man spiller sine kort rigtigt. De fire sparetips er tilegnet dig, som elsker tøj og mode, men ikke har en større formue at gøre godt med.

Gå på opdagelse i de mange digitale outlets

 

Det er ikke så mærkeligt, at dit tøjbudget ikke rækker langt, hvis du altid køber tøj og sko til fuld pris. For at få mest muligt for pengene bør du så vidt muligt undgå at betale fuld pris for tøj. I stedet skal du gå på opdagelse i de mange digitale outlets, som er spækket med gode tilbud på alt fra kjoler og nederdele til stiletter og øreringe. Du skal klikke på dette link, hvis du ønsker et overblik over, hvilke digitale outlets der findes herhjemme.

 

Besparelserne kan variere meget, men det er meget normalt, at man kan spare over 50 % på tøj og mode fra kendte mærker. Dermed har du mulighed for at halvere dit tøjforbrug.

Byt tøj med dine veninder

 

Er du træt af at gå i det samme tøj dag ind og dag ud, men har du ikke råd til at købe nyt tøj, så kan du bytte tøj med dine veninder. Der er rigtig mange kvinder, især unge kvinder, som gør brug af netop dette tip for at få adgang til en større garderobe uden at spendere mange penge. Du bør overveje at lufte idéen med dine veninder, hvis du kan se pointen i at bytte tøj på kryds og tværs.

Brug rabatkoder online

 

Du ved, at man kan spare penge på tøj ved at besøge outlets, men ved du også, at man kan spare penge ved at bruge rabatkoder? Der bliver oprettet rabatkoder som aldrig før, så mon ikke der også findes en rabatkode til din foretrukne forhandler af tøj og sko? Den gennemsnitlige rabatkode giver omkring 5-15 % rabat.

Lad ikke fragtgebyrer vælte dit budget

 

Selvom flere og flere digitale forhandlere tilbyder fri fragt, så forholder det sig stadig sådan, at de fleste webshops opkræver et mindre fragtgebyr fra deres kunder.

 

Det er meget simpelt at undgå at lade sig ruinere af fragtgebyrer. Du skal nemlig blot handle på webshops, som tilbyder fri fragt. Det tager ikke mange sekunder at google sig frem til forhandlere, som tilbyder dette. Du bør i øvrigt være opmærksom på, hvorvidt der bliver pålagt betalingsgebyrer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *