Fiveunits jeans forhandler

Jeg har længe overvejet at købe et par Fiveunits jeans, fordi de generelt har fået meget positivt omtale, og det er efterhånden det eneste mærke, som jeg ikke har prøvet, når det kommer til jeans. Så jeg gik på jagt efter en Fiveunits jeans forhandler, og jeg fandt heldigvis ud af, at Zalando har en del jeans på lager af mærket Fiveunits.

De skulle eftersigende lave bukser, som sidder helt perfekt, har komforten på plads og bliver ikke slidt op med det samme. Desværre har jeg oplevet med en del jeans, at de knap nok kan holdes til at blive brugt. Det skulle heldigvis ikke være tilfældet med Fiveunits, hvorfor jeg straks gik på jagt efter en Fiveunits jeans forhandler.

I denne omgang har jeg fået otte par bukser fra Fiveunits, som koster mellem 599 og 799. Det synes jeg ikke er så galt for jeans. Måske fordi jeg er typen, der kun har et par stykker jeans. Jeg har aldrig rigtigt været den store jeans, da jeg også elsker mine kjoler, men det er altid rart at have et par jeans i ens garderobe. Jeg har de seneste par år kun haft en del sorte jeans, så i år skal det være anderledes. Der skal et par cowboyfarvede jeans til og ikke mindst et par hvide jeans. Det ville jeg blive SÅ glad for, hvis det kom til at ske – men nu må vi se ;-)

Håber sådan, at disse Fiveunits bukser lever op til mine forventninger, så jeg altid kan surfe på Zalando, som sagt er en Fiveunits jeans forhandler, og finde et par lækre bukser til fine priser. Hvis kvaliteten er god, og det samme gør sig gældende med materialerne, så synes jeg, at det er nogle ganske fine priser, der ikke er for dyre.

Desuden synes jeg faktisk, at Zalando har gjort et fantastisk arbejde med at style desuden pigerne i Fiveunits bukser modellerne. Det er så super fint og inspirerende.

fiveunits jeans bukser online tilbud udsalg kvinder

LINKS: 1. Fiveunits Scarlett jeans slim fit savanna 699 // 2. Fiveunits Penelope jeans slim fit nordic blue 599 // 3. Fiveunits jolie navy coated bukser 699 // 4. Fiveunits selma jeans relaxed fit weekend 699 // 5. Fiveunits scarlett bukser black stone 599 // 6. Fiveunits penelope jeans slim fit transmission 699 // 7. Fiveunits penelope black bukser 599 // 8. Fiveunits jolie jeans relaxed fit blue mercy 799

Jeg plejer altid at udpege mine favoritter, men denne gang har jeg lidt svært ved det, men jeg er ikke i tvivl om, at jeg klikker et par bukser hjem i dag, for det er virkelig tiltrængt med nye bukser i mit tilfælde. Det bliver nok til to styk, for jeg får svært ved at beslutte mig ;-)

/AFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *