Flotte bluser til kvinder

Jeg er så småt begyndt at genopbygge min forårsgarderobe, og én af de ting, som jeg skal have kigget nærmere på, er flotte bluser til kvinder. Det er altid rart at have en god samling af pæne bluser, der kan bruges til hverdag, så jeg kan føle mig pæn og veltilpas i hverdagene. Det gode ved de pæne bluser er, at de kan være nok i sig selv, så sammen med et par lækre jeans kan det være nok. Dét er altså nemt at iføre sig på de travle dage, hvor man stadig gerne vil være fin at se på. På den måde kan man hurtigt snyde sig til det pæne look!

Ser man på tendenserne i nedenstående collage, er det ret tydeligt, at der er en del bluser med blonder. Blonder er helt sikkert én af de ting i denne sæson, som vi ikke kommer udenom. Der er flere af nedenstående bluser, som jeg gerne ville tilføje til garderoben, men nu må vi se hvilken af følgende flotte bluser til kvinder, som jeg ikke kan undvære. For noget skal jeg i hvert fald klikke hjem. Min garderobe skriger efter noget mere pænt og feminint.

Fordelene ved pæne bluser er også, at der tit heller ikke skal meget til, før de også sagtens kan anvendes til festlige arrangementer. Looket kan ofte nemt piftes op ved at tage en lækker taske og fine smykker på og iføre sig nogle stiletter eller støvler. Så er du good to go – ofte skal der virkelig ikke mere til, når ens garderobe består af tøj, der kan sammensættes på forskellige måder.

I nedenstående collage er der otte flotte bluser til kvinder og unge, som kan bruges i forskellige sammenhænge. Priserne starter fra 500 kroner, og der er en masse godt at vælge imellem, som vil gøre dig forårsklar. Nu må forårsvejret bare gerne liiidt mere med os, så solen kan komme frem igen. Den har godt nok været i hi længe og kun kommet frem af korte intervaller. Kom sol, kom sommer, kom varme! Jaaaaa, det kunne jeg godt bruge lige nu.

flotte bluser til kvinder unge tilbud rabatkode udsalg

AD-LINKS: 1. Day Birger et Mikkelsen day TAZA 1499,- // 2. Lauren Ralph Lauren AKIHIKO L/S DOLMAN BOATNECK 1299,- // 3. MAISON SCOTCH EASY TUNIC BLOUSE 900,- // 4. BRUUNS BAZAAR LUVI 1599,- // 5.  CUSTOMMADE SULEIMA 1199,- // 6. SELECTED FEMME SFCHARLOTTE LS LACE TOP 499.95,- // 7. LES DEUX LADIES BOAT KNIT PIS 599,- // 8. RODEBJER ROSA AIRY 1589,-

Af ovenstående flotte bluser til kvinder har jeg ret svært ved at vælge en favorit, for der er godt nok mange pæne at vælge imellem. Skulle jeg dog klikke noget hjem her og nu, ville 1, 4, 6 og 8 være mine favoritter. Så fint!! Synes især Selected Femme og Les Delux leverer noget lækkert tøj til prisen. Flere af bluserne fås forresten i flere farver, så det er en god idé at tjekke udvalget ud på Boozt : ) Del gerne, hvis I har nogle favoritter af ovenstående bluser eller andre bluser fra Boozt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *